Da am vb foarte mult cu un baiat pe care il vedeam ca pe un foarte bun prieten, vorbeam foarte multe. El de fapt a vrut la inceput sa stea cu mine dar i-am explicat ca eu nu vreau si am ramas prieteni, am crezut ca a inteles chestia asta si ca vrea sa fim doar prieteni, am vorbit timp de cateva luni bune si intr-o zi am inceput sa ne certam asa aiurea, el a ziS ca a avut destula rabdare cu mine si m`a asteptat atata timp, ca a sperat degeaba ca intr-o zi o sa fim impreuna. Nu inteleg de ce a reactionat asa cand am vorbit destul de clar si a inteles ca nu o sa fim niciodata impreuna. Chiar ajunsesem sa il vad ca pe un bun prieten. Si am vb foarte urat in ziua aia, ne-am injurat pentru ca a exagerat foarte mult, am ajuns sa ne dam ignore si sa nu mai vorbim deloc. In atatea luni am crezut ca am ajuns sa il cunosc, mi-am dat seama ca foarte greu ajungi sa cunosti o persoana cu adevarat.
Da...pe un bou care tot imi dadea buzz si na ma cam enerva si na cum nu am mai suportat am vb cu el si era de treaba baiatu tot imi spunea ca maa place si mie numi placea de el si neam inteles ffbine si nu stiu intr-o zi nu stiu ce avea de o inceput cearta si face catre mine ca sia batu joc de mine
Mai ales pers. care se cunoscpe net sunt cele care nici odata nu se vor deschide in totalitate. mie mi s-a intamplat de doua ori. odata, am cunoscut un tip si a fost in regula pana a vrut sa imi dea camera sa il vad si in loc de fata mi-a aratat p*** lui.era un nenorocit!