Cand eram mai mica, ca aproape orcarei alte fete, imi placea rozul... Pur si simplu eram innebunita dupa culoarea asta. Insa, intr-adevar pe parcurs gusturile mele s-au schimbat considerabil..De la rozul bombon am trecut la turcoaz, care acum ma reprezinta
Trecem prin diverse perioade ale vietii noastre... Ne maturizam.
Uite, de exemplu, mie cand eram mai mica imi placeau roz si mov. Apoi doar mov. Apoi albastru deschis-turcoaz. Si acum imi plac albastru (nu neaparat deschis), gri si negru. Cu totii ne schimbam.
Am 16 ani si pot spune ca in acest moment nu stiu exact care este culoarea mea favorita.
Variez oarecum intre rosu, albastru si verde... insa cred ca am sa merg pe rosu.
Mai este cineva care nu stie ce culoare favorita are?
Culorile meule au in clasa intai rosu si albastru findca tineeam cu steaua acum culorile mele preferata rosu si alb si violet spre alb sau roz inspre alb nu prea s-a schimbat multe la mine acum numai tin cu nicio echipa dar in suflet am culorile rosu si alb
da... oamenii se schimba. Mi-au placut toate culorile. prima cred ca alb sau roz iar acum verde negru
In trecut imi placeau:albastrul, verde, galben, maro, rosu, portocaliu
acum:verde, negru, visiniu, mov,
Ai drepte, dar eu am aceleasi culori din totdeauna. Nu s-au schimbat inca imi place rosu si cele doua nonculori negru, alb