| CiocSimion134 a întrebat:

Având în vederea ca în duminica asta vor fi alegerile prezidentiale, vreau sa va întreb cu cine veți vota justificând alegerea luata cu un argument de orice natura.

4 răspunsuri:
| Solane a răspuns:

Cu regret, dar nu voi merge la vot. Chiar nu am incredere in nimeni. Nu am pe cine vota. Si nu ma duc sa votez pe "X" ca sa nu iasa "Y".

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe Dan.
E cel mai onest dintre candidații ultimilor 20 ani.
Educat.
Înțelege legislația în general.

| J0B0MAT a răspuns:

ND, din mai multe motive, dar le spun pe cele mai importante zic eu: e singurul candidat cu șanse care poate ajunge în turul doi, care este și pro-european și din afara sistemului, putând aduce schimbarea pe care o vrem cu toții în România și ne poate scăpa de corupții din guvern în frunte cu Ciolacu.
Pot spune că după evitarea alegerii unui pro-rus, cel mai important motiv este schimbarea lui Ciolacu, pe care Simion nu o poate face deoarece contrar a ceea ce cred unii, el este mână în mână cu PSD( imagini cu Ponta și Ciolacu în cadre informale, votarea pentru pensii speciale alături de ei), Antonescu nici atât nu îl va schimba sau mai rău cică ar pune-o pe Olguța, Ponta idem, iar Lasconi nu are șanse să prindă turul doi, fiind și un candidat mai slab pregătit.
În concluzie, cred că e bine să nu votăm un pro-rus și nici un candidat care va păstra același premier ca până acum.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Solane):

Dacă ai pe cineva care nu vrei să iasă, înseamnă este cineva pe care l-ai prefera măcar în detrimentului acelui candidat.Motivul votului pentru a nu ieși cineva nu este unul ideal, însă necesar.
Eu aș fi votat Lasconi numai ca să nu iasă Georgescu de exemplu. Ar trebui să îți faci câteva minute timp să mergi la vot, mai faci puțină mișcare, mai iei aer curat, nu ai ce pierde.