3 kg la 50, se vad. 3 kg la aproape 100, nu se mai vad. Dar tu iti dai seama ca esti mult prea grasa?
Pune-te pe slabit. Mananca putin si fa multa miscare. Sport daca poti.
In ultimele 3 luni si eu am ingrasat 3 kg, eu nu observam ca ma vad mereu in oglinda dar cantarul nu minte si nici cei care vad mai rar! scuza mea ca am probleme medicale si nu am putut face efort fizic mare ca sa ma mentin, a ta care este? deci da se observa chiar foarte mult! Tu si sora ta nu observati ca va vedeti in fiecare zi de x ori dar daca nu te-ai vedea 1 luna in oglinda ai observa si tu!
Apoi retine ca dieta de slabire nu consta numai in alimente ci in efort fizic zi de zi cel putin 2 ore!
și eu care credeam ca ești Keanu în persoană
scuza mea este "după o anumită vârstă"…
și pentru Mihaela:
da… alții văd, exact cum spune Pavel. eu simt și la 800-1kg. și am grijă ce mănânc câteva zile până revin la greutatea inițială…
cântărește te cat mai des și așa tii puțin sub control greutatea
,,Dupa o anumita varsta" e o alta scuza pentru cei care nu se pot opri din mancat dar le este lene sa faca putin efort fizic!
Eu sunt,, dupa o anumita varsta" si precizez ca se poate avea un corp normal/sanatos!
Bine acum depinde si cum intelege fiecare acea: anumita varsta, dar eu nu mai am demult 20 deci sunt la o anumita varsta...
Si ai crezut bine, nu te-ai inselat, EU SUNT Keanu Reeves dar aici sunt sub acoperire sub numele de Pavel, dar psss, sa nu zici la nimeni
La greutatea ta, 3kg în plus reprezintă o creștere cu aproximativ 3% a greutății. Chiar dacă nu se observă cu ochiul liber, oricum mergi în direcția greșită.
Pentru înălțimea ta de 1.57m, ai cam 40 de kg în plus. Fă-ți mai degrabă griji pentru alea.