Ce sa credem... credeam ca astfel de semnale de alarma va trezi pe unii, doar ca dupa 10 ani de la asa ceva poporul vreo 40% sa voteze AUR...
Unde tot vezi AUR peste 40%! M-ai mâncat! Eu una refuz sa cred ca romanii vor vota astfel în 2028! Votantii AUR sunt foștii votanti PRM plus câțiva votanti PSD și PNL care nu știu sa de informeze despre partidele politice! În 2028 AUR poate ajunge și la sub 10%! De aproape 5 ani de când sunt acolo nu au făcut nimic pentru nimeni, doar cearta, scandal și plecări pe banii noștri! Când a fost ultima data când un partid a luat peste 40%? Altul decât PSD?
Tu refuza.
Sper sa nu te loveasca realitatea la alegerile de peste 4 ani.
Nu au făcut nimic de când sunt în Parlament! Absolut nimic de când sunt acolo! De ce crezi tu ca vor mai mult de 15-20% peste 4 ani? AUR va ajunge cum a ajuns PRM, sa fie desfintat și uitat, nu pot sa conducă pentru ca nu au nimic care sa ii facă pe oameni sa îi voteze! Nici program de guvernare, nici reforme! Nimic!
Încă ceva! Dacă prin absurd ar ajunge AUR la conducere cu PSD deși asta nu se va intampla niciodată ( tu nu vezi cât de radical e AUR? Vrea puterea doar pentru el ) NU ar ar rezista mai mult de câteva luni! Uita-te de exemplu la Olanda care a votat partidul extremist al lui Wilders care nu a făcut nimic timp de 4 ani și mai voia sa dea afara și studenții străini din universitati și sa interzică Coranul! Uite ca olandezii ș-au revenit și au votat acum cu cap! De ce? Pentru ca aceste partide nu fac absolut nimic pentru oameni, doar scandal, ura și dezbinare! Încă ceva! În 2028 Trump nu va mai fi presedinte și nu va castiga un republican, mulți americani sunt nemulțumiți de ce fac republicanii și oricine va fi cu un republican în cursa prezidențiala în 2028 va castiga, chiar și Hillary dacă va decide sa candideze din nou! Deci daca partenerul strategic va vota cu democratii, nu vad de ce noi am vota liberal si inteligent!
Tu crezi ca votantii AUR ii voteaza pentru ca au rezultate? NU. Ii voteaza ca fac scandal, ca sunt tari in clanta. Cum asta se identifica un popor care are 44% analfabeti functional
Ca sa ajungă la 40% din votanti, trebuie sa ia nu numai din votantii PSD și PNL ci și din USR și UDMR care nu vor vota niciodată AUR
Pai au luat deja din votantii PSD si PNL de ce crezi ca au iesit pe locul 2 la alegeri?
Nu mai fi naiva, ca te va calca trenul cand o sa vezi rezultatele la urmatoarele alegeri. Romanii se identifica cu AUR. Vorba multa, carte si fapte putine.
Sa zicem ca vor lua peste 40%! 50% nu au cum sa obțină! Sa îți zic de ce! Niciodată toți votantii PSD și PNL nu vor vota cu alt partid! O parte mare din electoratul PSD voteaza cu PSD deoarece le sunt mărite pensiile și salariile, iar electoratul PNL votează cu PNL deoarece au cateva reforme mici dar au! AUR nu promite nici pensii și nici reforme, asa ca o parte mare din electoratul PSD și PNL nu vor avea niciodată! Tu vrei sa îmi zici ca votantii PSD și PNL vor vota AUR doar din cauza masurilor de austeritate introduse de actuala coaliția de guvernare?
Electoratul are memorie scurta... cand Dragnea marea salariile PSD lua 40%, cand PSD duce tara in deficit abia ia 20%... cand PSD si PNL cresc taxe si nu mai maresc salarii AUR ia 45%. Ecuatia e simpla
Și tu crezi ca AUR se va alia cu PSD la cât de radicali sunt?
Da. Aur deja are o groaza de aliante cu PSD in multe consilii locale si judetene. Inclusiv in consiliu la B
Eu tot cred ca AUR este prea radical sa se alieze PSD! PSD nu arata ca îi dorește
Tu cu cine ai votat? Tot Simion/Cg și Aur/Psd?
Și Aur și PSD sunt deja aliați de mult, inclusiv ei au recunoscut că își dau voturi, au alianțe locale, Simi îl vizitează pe Ponta, foști PSD-iști au devenit auriști.Singura diferență e că aurul are și mulți pro-ruși sau agenți ai Moscovei, în frunte cu Giordano interzis în două țări. Nu mai încerca să spui că Aur nu se aliază un PSD, că ne-am prins demult că aur e PSD2.Chiar Aur tot cere guvern cu PSD.
Ești chiar analfabet funcțional, dacă nu și imbecil! Plus ca habar nu ai de politica! Votanții AUR sunt majoritatea foștii votanti PRM plus unii votanti PSD! Dar AUR e prea radical și de asta nu vrea niciun partid sa se alieze cu el! Și te întrebi de ce te fac analfabet funcțional și needucat, pentru ca nu ești in stare sa înțelegi o boaba din raspunsurile mele și de asta îți este mai ușor sa interpretezi ca eu susțin AUR! Nu face pe deșteptul ca știu ca ești un pusti de maxim 25 fără ocupație, loc de munca și nu ai o viață sociala! De asta stai aici și îi faci pe toti rusofili putinisti! Fa ceva cu viața ta!
Partidele poate că nu vor să se alieze cu ei, dar aur vrea să se alieze cu PSD cum singuri au spus de multe ori, inclusiv Simion și CG, iar că foști PSD-iști sunt acum auriști iarăși sunt informații publice, la fel ca faptul că își dau voturi recunoscut chiar de ei.Și tot nu ai spus cu cine ai votat, nu că ai recunoaște.Și nu fac pe toată lumea rusofili, decât atunci când chiar așa par, dar nu fac asta pentru a supăra pe cineva sau a jigni.Pur și simplu constat o chestie, iar pentru asta tu și alții mi-ați dat block.
Tu probabil ai o viață foarte frumoasă dacă împrăștii pe aici propagandă și dezinformare încă de când a apărut Cg.
Ba am spus! Numai ca tu ești pres leneș ca să te sinchitesti și sa te uiți la raspunsurile mele mai vechi! Ba faci pe toata lumea de aici rusofil si putinist fără sa îi citești răspunsurile! Nu ești in stare sa înțelegi răspunsuri le mele? Și te întrebi de ce te fac analfabet funcțional! Tot nu ai găsit vreun răspuns de al meu din care reiese ca eu susțin aur deci in concluzie doar te bagi în seama!
Pentru că am altceva mai bun de făcut cu viața mea decât să caut prin răspunsurile cuiva care oricând se pot șterge.Și fac pe cineva pro-rus sau pro-ucrainean sau pro-orice doar atunci când văd că face niște afirmații în sensul ăsta, chiar dacă apoi și le retrage sau nu mai recunoaște că le-a spus. Dar nu te mai fac pro-rusă că nu stau să îți comentez ție pe aici, dar dacă te văd că tot împrăștii pe aici idei de propagandă gen Aur nu se aliază cu PSD, ca să voteze lumea aur. Mai spune o dată, tu ai votat cu cine? ND și Usr?
Am spus ca AUR nu se aliază cu PSD deoarece este un partid prea radical ca să o facă! Este o grupare cu ideologii similare cu ale legionarilor! Și normal ca am votat sa rămânem în Uniunea Europeană și NATO numai ca tu nu te-ai uitat sau nu știi sa citești răspunsurile mele și apoi spui ca de ce te jignesc! Apropo cati ani ai? Ca nu îți dau mai mult de 19 ani!
O să evit și eu întrebarea cu vârsta, cum ai evitat și tu întrebarea cu votul și o să îți spun că am mult peste 19 și chiar e adevărat.
Iar să rămânem în UE și NATO spun și aur și psd că vor, dar tu văd că nu știi nici că Simion și alți membri aur cu gura lor au spus că vor guvern cu PSD, iar deșteptul de Petrișor Peiu l-a numit pe Năstase cel mai bun premier.Nu mai repet că Simion se întâlnea cu Ponta de ani buni și de voturile și alianțele recunoscute public, deși am repetat, dar tu ești atât de deșteaptă încât tot spui că Aur nu se aliază cu PSD deși efectiv îi roagă public
. Iar jumate din PSD-iști sunt foști comuniști, la fel ca auriști unde au și comuniști, și simpatizanți de legionari, și de ruși și de psdiști autodeclarați. Dacă continui să spui că nu se aliază aur cu psd(când aur public cere alianță cu PSD), ori o faci pentru a dezinforma, ori nu ești atât de inteligentă pe cât crezi.Ori ambele.
Georgescu a spus apoi că îi place NATO și UE, a spus că e mare credincios și apoi că el nu are treabă cu religia sau că Iisus e cel mai periculos.El și aur au numai declarații contradictorii în funcție de ce vrea lumea să audă.Îi laudă pe legionari și Ceaușescu și apoi spun că ei vor democrație.Dar tu ești foarte deșteaptă încât nici contradicțiile astea nu le-ai observat.
Nu am de ce să îți demonstrez ceva ție sau oricui, din partea mea poți să consideri că n-am nici drept de vot.
Dar măcar lipsa ta de logică se poate observa din idei ca Aur nu vrea guvern cu PSD, când Simion spune "îi așteptăm pe PSD-iști să guvernăm".
Și cum ar trebui să demonstrez ce vârstă am unui străin, să-i arăt buletinul sau ce? Penibil.
)
Fix după ce i-a sărit lumea in cap când au auzit că vrea referendum, acasă cu Cristela parcă.
Te acuz că dezinformezi dacă vii și spui că Aur nu se aliază cu PSD când ei spun public asta.
Presupun că știe toată lumea că i-a lăudat pe legionari și apoi se plânge că vrea democrație și nu mai trebuie să explic de ce se contrazice și aici. Aur spunea că nu susține pensiile speciale, dar au votat pentru menținerea lor, ori că ei sunt suverani dar au votat fix împotriva distrugerii dronelor care încalcă suveranitatea.Astea ca exemple de ce ăștia se tot contrazic și deci sunt niște mincinoși. Din toate astea reiese că tu cel puțin nu ești informată bine, iar dezinformare tot ai făcut chiar doar din motivul ăsta. Acum ți-am dovedit că dezinformare tot a existat din partea ta și nu m-am luat de tine degeaba. Data viitoare poate te informezi mai bine și nu se mai ia nimeni de tine sau n-o mai dai în politică mereu că nu prea ai dreptate.
Mai repet o dată că psdiștii deja au recunoscut că își dau voturi cu Aur și au alianțe la locale.Să nu mă mai întrebi de acum de ce te acuz de propagandă și dezinformare, că informată ești despre Aur și PSD și mai poți căuta să vezi că tot ce am zis pe aici e adevărat chiar din gura auriștilor și psdiștilor. Tu persiști în a nega realitatea, la fel ca georgiștii care nu acceptă niciun argument, chiar dacă le arăți efectiv vorbele lui CG.
Esti un troll! Tu intri aici sa ma ataci pe mine și sa ma faci simpatizanta a lui Georgescu când eu nu am zis niciodată asta! Tu intri aici ca să te cerți cu mine sa ma ataci fără niciun motiv! Sau ai motiv, faptul ca esti un pusti de maxim 20 ani care nu a făcut nimic cu viața lui și nu știe decât sa se certe cu cine are chef
Nu mai dezinforma și nu mă mai iau de tine. Oricum nu te caut să îți contrazic răspunsurile, aici am intrat pentru că am primit o notificare cu un vot și am dat și de răspunsurile tale.Altfel probabil dezinformarea asta rămânea neobservată.
Am făcut un obicei de anul trecut în a contrazice suveraniștii atunci când am ocazia, nu doar pe aici, deci nu ești tu mai specială decât alții.
Acum te-am acuzat de dezinformare și dovezile sunt publice cum ți-am tot repetat. Am zis că faptul că jignești imediat și nu vrei să accepți nici măcar ceea ce spune aur cu gura lor, te aseamănă cu georgiștii care la fel nu înțeleg că CG e pro-rus nici dacă le arăți cum laudă înțelepciunea rușilor. Dar gata nu îți mai explic că văd că tot nu înțelegi și le ții tot pe ale tale, fix ca georgiștii.
Acum pot să îți cer și eu un link când am spus că susțin pe vreunul din ei sau măcar când am spus vreo idee de propagandă și dezinformare.
Eu pot spune public că am votat ND în ambele tururi și Usr la parlamentare și europarlamentare. În turul doi ânapoi votam Lasconi dacă nu se anula. La parlamentarele viitoare votez usr și la prezidențiale ND dacă va candida. Apoi Bolojan sau Maia Sandu, cine va fi.
Și sa știi ca te pot detecta ca ești minor la fel ca userul ala IonelFlorianUrzica! Poate sunteți unul și aceeași persoana și întrați cu conturi false numai ca să acuzați lumea fără dovezi și sa căutați cearta! Fa și tu ceva cu viața ta copilule! Nu ai teme de făcut?
Tu dacă ești deșteaptă te-ai informa măcar ce spune un politician înainte de a răspândi minciuni, dar din moment ce vorbești pe aici de politica din Olanda, îmi e greu să cred că nu știi măcar ce spune șeful unui partid din România.Tu dezinformezi cu bună știință, încă un motiv pentru care te consider pro-rusă, iar tu mă poți considera un troll în continuare.Lumea vede din răspunsuri cine e fiecare.
Nu simt nimic, au murit mult mai mulți oameni în inundații, incendii, războaie, deportări, închisori comuniste iar pentru memoria lor nu se face atâta tam-tam.Mi se pare scârbos că pentru victimele comunismului de exemplu, nu se face atâta publicitate.Ar trebui să citești cărți ale supraviețuitorilor comuniștilor, sovieticilor, naziștilor, să vezi acolo tragedii.Sigur că e trist ce s-a întâmplat cu toți, dar zic să ne amintim de toți românii morți la fel, nu să facem memoriale decât pentru unii, iar pe alții să îi dăm uitării.
Spitale, școli, drumuri și cam orice era mai bine să se facă decât o catedrală sau cel puțin să nu se facă una atât de scumpă.
Cum sa ma simt? Romanii au votat și vor vota în continuare PSD ani de zile? Poate sa explodeze și sa fie și sute de morți și romanii tot așa vor vota! Nu o sa se schimbe niciodată nimic cu ei