| iOnUtsidyAnA a întrebat:

Bancuuurii! cele mai tari bancuri vor fi votate si cel si cel mai amuzant va fi rasplatit cu bine meritata fundita:*:**:*:*

Răspuns Câştigător
| M4gd4L3n4 a răspuns:

Doi prieteni discutau despre banchetul ce urma să aibă loc seara.
Unul din ei a promis să aducă două tipe.
- Dar ele cum sunt, OK?
- A mea e frumoasă, dar a ta, dacă ai să bei puţin, tot nu e rău.
Seara sună la uşă. Stăpânul deschide cu nerăbdare uşa şi îşi vede prietenul cu două tipe. Gândindu-se puţin, le inchide usa in nas si spune:
- Eu n-o să pot să beau atât!

Ce te joci ma?
- Counter Strike! si ascult manele!
- Cum sa joci ma Counter Strike pe manele?
- Simplu, Guta imi spune mereu pe unde vin dusmanii.

Profesoara, in vizita la domiciliul elevilor, suna indelung la casa lui Bula. In fine, apare Bula:
- Ma scuzati c-am intarziat, eram pe veranda! Va pot servi cu o cafea?
Profesoara (placut surprinsa):
- Da, multumesc!; la care, Bula intoarce capul si striga:
- Verandaaaaa! Doua cafele!

Un barbat vine de la baute cu prietenii, intra in casa si striga:
- FEMEIE, CINE-I SEFUL IN CASA ASTA?
Nevasta-sa îi altoieste scurt un dos de palma peste fata. Barbatul raspunde spasit:
- Ce, n-am voie nici sa intreb?!

Un vanator se intalneste cu un pescar si incep sa-si povesteasca aventurile lor:
Pescarul:
- Domne’, eram o data la pescuit, cand intra pluta sub apa. Incerc sa scot pestele afara, dar era prea greu. Vin cu masina si incerc sa-l trag afara, dar degeaba. Vin cu tractorul si in cele din urma reusesc. Era un crap de 1000 kg.
Vanatorul:
- Sa-ti zic eu ce mi s-a intamplat: mergeam prin padure, cand aud zgomot intr-un tufis. Pun pusca la ochi si trag 2 focuri. Cand ma duc sa vad ce am vanat am vazut ca in tufis erau doi care faceau dragoste!
Pescarul:
- Si ce ai facut?
- L-am ingropat pe barbat, si cand s-o ingrop pe femeie, apare un autocar cu elevi.
- Si ce ai facut?
Vanatorul:
- Am pus pusca la ochi si am impuscat-o pe invatatoare, pentru ca a cobotat prima…
- Si?…
- Si mai taie din crapul ala ca daca nu, incep macelul!

Un barbat intreaba instructorul la sala de fitness:
- Vreau sa impresionez o fata, care aparat sa il folosesc?
Instructorul ii raspunde:
- Foloseste bancomatul!

O blonda mergea cu masina sub limita minima de viteza. Un politist o opreste si ii spune:
- Nu va suparati, aveti documente?
- Ce-s alea?
- Pai, niste chestii patrate pe care e poza dvs!
Blonda cauta in geanta si scoate la un moment dat o oglinda pe care i-o intinde politistului. Acesta zice:
- Vai, daca stiam ca sunteti politist nu va mai opream!

Un politist cerceteaza un geam spart:
- Mda, pe aici a intrat si a iesit hotul.
- De unde stiti?
- E spart pe ambele partile.

În fine, am reuşit să mă las de fumat. Imaginează-ţi, în ultima vreme, cum aprindeam ţigara, cum începea să-mi curgă sânge din nas!
- Nu e nevoie să-mi imaginez. Să ştii că şi nevastă-mea e o femeie extrem de dură.

Doi orbi se duc prima oara in viata lor la cinematograf. Intra in sala si se aseaza pe ultimul rand. Se sting luminile si incepe filmul. Dupa vreo zece minute unu’ ii spune celuilalt:
- Tu vezi ceva?
- Nu.
- Atunci hai mai in fata.

Un călugăr şi o călugăriţă se rătăcesc într-un viscol. După mult umblat, ajung la o cabană micuţă. Epuizaţi, fac pregătirile pentru a dormi. Erau cîteva pături şi un sac de dormit pe jos, dar un singur pat. Fiind un cavaler, el spune:
- Soră, dormiţi dv în pat. Eu mă voi culca pe jos în sacul de dormit.
Imediat ce intră în sac, trage fermoarul în sus şi aţipeşte, cînd o aude spunînd:
- Frate, mi-e frig.
El desface fermoarul sacului, se ridică, caută cîteva pături şi o înveleşte. Intră din nou în sac şi cînd inchide ochii ea spune din nou:
- Frate, tot mi-e foarte frig.
El deschide sacul, se ridică din nou, caută alte pături, le pune pe ea şi se reîntoarce în sac. Abia închide ochii cînd ea spune:
- Frate, aproape îngheţ…
De data asta, el rămîne nemişcat şi zice:
- Soră, am o idee. Sîntem la kilometri de orice fiinţă omenească, departe de civilizaţie. De ce nu facem ca bărbatul şi nevasta?
- De partea mea nici o problemă, răspunde ea cu voce cochetă.
La care el rosteşte urlînd:
- Atunci dă-te jos din pat şi caută-ţi tu singură pături!

De ce nu se vopsesc brunetele blonde?
Pentru ca nu se asorteaza cu mustata.

3 răspunsuri:
| DennyxD a răspuns:

Un rocker ajunge dimineaţa acasă beat mangă şi dă peste mamă-sa în bucătărie:
- Mamăăă! Mi-e răăăuuu….
- Ce să-ţi dau dragul mamii ca să-ţi treacă?
- Pune-mi o manea, să vărs!

Alinuta pleaca la bunici.Mama a sfatuit-o ca atunci cand vrea sa faca pipi sa-i spuna bunicului ca vrea sa mearga afara sa fluiere. In prima seara nu s-a intamplat nimic. A doua seara la fel. A treia seara pe Alinuta o trece pipi.Ii spune bunicului: -Bunicule, vreau sa ies afara sa fluier. -No, doara, ce-ti veni? Vrei sa te manance lupu'? -Bunicule, eu nu mai pot, eu vreau sa fluier. -No, bine, fluiera in urechea mea ca sa n-o trezim pe bunica

O baba mergea pe calea ferata. din spate venea trenul, suiera, suiera, dar baba nimic. Se gandea:
Doar nu-s bagaboanta, sa intorc capul!

Teacher: Can u tell the name of 3 great kings who have brought happiness & peace into people's lives?
Student: Smo-king, Drin-king and Fuc-king...

Era un student cam timid şi pusese ochii pe o tipă super mişto în discotecă. Toată seara s-a gîndit ce să îi spună, dar de fiecare dată cînd născocea ceva, timiditatea îl tragea înapoi. În cele din urmă, tipa se duce la baie. El se hotărăşte să o urmeze şi să o aştepte la uşa pentru a putea intra în vorbă cu ea cînd va ieşi. A repetat în minte tot felul de replici de agăţat, iar cînd tipa a ieşit a tras aer în piept, a luat o figură de macho şi i-a zis: - Te-ai cac.t frumoaso?

Doi tipi la un bar:
- Domne' o vezi pe fata aceea de la masa? Arata ca un barbat.
- Domnule, nu-ti permit sa o comentezi, aia este fata mea.
- Va rog sa ma scuzati, nu am stiut ca sunteti tatal ei.
-Nu sunt taica-su, dobitocule sunt maica-sa!

| Adredemesconf a răspuns:

Ti-e lene sa impungi cu degetele 2 cuvinte pe Google si sa apesi ENTER?

| DilauRo a răspuns:

Cum vrei sa fie bancu? Lung sau scurt? Uite bancul scurt : banc. Si uitel si pe cel lung : bancccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc. Bafta.Pa.

Întrebări similare