Nu cred.
Dimploma pentru o specializare (exemplu: tehnician in activitati economice) este dimploma ce am obtinut-o eu la sfarsitul ciclului superior al liceului, in lege poarta denumirea-certificat de calificare profesionala nivel 3.
Cat despre adeverinta de competente profesionale poti vedea aici: http://www.sfatulmedicului.ro/......amant_3361
Deci la linkul acela o sa gesesti toate actele de studii ce se emit in sistemul national de invatamant preuniversitar (adica acte ce se elibereaza inainte de absolvirea de studii superioare-facultate, master). Vezi la ce categorie te incadrezi. Ele sunt in ordinea crescatoare a valorii lor.
Diploma de specializare o obtii in urma unui curs pe cand competentele profesionale le obtii la scoala
Salut! Diploma de specializare este mult mai folositoare decat adeverinta de competente profesionale, adeverinta care pana la urma se dovedeste a fi si la propriu si la figurat, decat o hartie!
Multumesc pentru raspunsuri totusi cred ca a mi va fi de folos ptc nu am nevoie de cat sa ma inscriu la un curs particular unde a mi cere ultimul act de studiu, insiuatia mea adeverinta.
Frank51 întreabă: