anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună. Am 19 ani. Mai scrisesem aici pe TPU dar am șters mesajele, sa nu par ft bipolar. Starea mea emoțională este bună, și as vrea sa ies pe undeva sa cunosc persoane noi. Pot fi activități care nu le am încercat sau ceva ce îmi place. Mie personal îmi place ciclismul, merg mult pe bicicletă mai ales pe traseele astea de pădure fiindcă stau în apropiere, îmi place să cânt, să ascult muzica, și îmi place și sunt atras de latura asta spirituală. As vrea să cunosc persoane noi mai ales și să învăț sa comunic și să mă integrez în societate, sincer nu prea am avut ocazia. Îmi puteți da niște recomandări? V-aș fi recunoscător

2 răspunsuri:
| Solane a răspuns:

Pai cred ca nu esti singurul care se joaca cu bicicleta. Cauta grupuri care ies cu bicicletele si alatura-te lor.
Nu sunt religioasa. Nu te imping spre "credinta". Dar bisericile au activitati cu tinerii. Mai ales daca stii sa canti. Cand vezi ca nu ti se mai potriveste, te retragi.

| 1onurReal1 a răspuns:

Poți căuta grupuri locale de cicliști, bicicliști aproape în orice oraș are câteva comunități sociale pentru care organizează! ture prin natură Nu trebuie să fii "sportivă" sau "pricepută la toate" la 19 ani ai tăi, ai toată viața înainte, ai timp să înveți orice vrea inima ta și sufletul tău! mulți merg doar pentru plăcerea de a pedala și de a socializa, cu oamenii acolo uni tind să fie relaxați prietenoși și este o cale naturală de a lega conversații cu oamenii, Dacă îți place să cânți poate ar fi fain să te alături unui cor local unui mic grup de jam session-uri sau chiar să te implici în evenimente și dacă doar asculți este un loc minunat pentru a cunoaște persoane cu aceeași vibrație, pe care o cauți și îți dorești Poți merge la un cerc de meditație sau întâlniri pe teme spirituale, Lumea care merge acolo e adesea caldă, deschisă autentice Poate fi exact mediul potrivit pentru tineun loc unde nu trebuie să te forțezi să fii altfel Pentru a le fi altora pe plac, și doar să fii tu însuți cu Adevârat.

Dar, nu-ți deschide inimă sufletul la orice om, care îl cunoști din prima! Foarte mulți oamenii merg la biserică! și merg la multe astfel! de evenimente! Dar! nu-s oamenii! Adevârați reali! în uni oameni zace dușmănie răutate chiar de ei pozează în creștin și merg la biserică mulți au același apucături, obiceiurile, proste de tot! De a te bârfi! dușmăni, și pretinde!, ceai ce ei! nu-s în realitate cu Adevârat! în lumea reală vei întâlni foarte! mulți oameni ce vor dori, vor vrea săte cunoască! Fi enorm de atentă și precaută! cine vrea săte cunoască! Nu te băga cu ori și cine înseamnă! La doar 19 ani! Nu cunoști lumea reală Adevârată în care ne aflăm!

Sânt foarte mulți, libidinoși, pedofili, și în biserică! Ce crezi? Că dacă toți merg la biserică Acuma "gata toți sânt sfinți"! "oamenii buni"! Nu! mulți dintre ei! Rămân aceași! oameni, nu-și schimbă năravurile lor obiceiurile lor, inumanitățile lor! Rămân aceleași la voința și intenția lor! Nimănui Altcineva! Dacă al lor! Ferește te de sectanți! Ăia! Ăia! îs altceva decât vor ei să pară în realitate! Sânt există cu Adevârat Biserici unde acolo nu se roagă nimeni cu inima și sufletul lor la Dumnezeu! și Isus Hristos! Ei merg la acele Biserici pentru a face afaceri înțelegeri bea! fumează, mult mai grave! de atât! La doar 19 ani, ai tăi ești doar o fată, naivă inconștientă în unele situații, nu-ți dai seama de unde vin, adepți celui rău! Nu poți ști lumea reală cu Adevârat, sânt oameni ce o viață întreagă dorm pe ei, și nu au habar cei lumea Adevârat și reală!

Nu te arunca la orice prietenii, nu te împrietenit cu oricine! Nu-ți face prietenii de orice fel de anturaje! Nu-ți deschide inima sufletul, la oricine și ori și cine! Păzeșteți inima și sufletul, fă-ți prietenii fete! De vârsta ta! Există cu Adevârat o grămadă de profitori care caută copiile ca tine! Naive! inocente! ușor manipulabili!