| Ciociiiiivtmmmm a întrebat:

Bună! Am avut festivitatea de premiere și am primit mențiunea I,obținând 8, 90, a doua cea mai mare medie din clasă. Colega care a obținut media 9 si e cea mai mare din clasă a luat premiul I. Eu am mințit-o pe mama că că am media 9, 20 și că am luat premiul II. A vrut să vadă diploma,dar încă nu i-am arătat-o( probabil a început să bănuiască ceva). Din câte am citit, ministrul educației a decis că în anul școlar 2025-2026 se vor acorda doar bursa de merit(media a scăzut la 9 de la 9, 50) și cea socială. Corect era dacă primeam eu premiul I,nu aia pentru că eu am răspuns la ore mult mai mult decât ea,am învățat mai mult, însă i-a ieșit ei mai mult la sport. Cel mai tare mă frustrează că am fost atât de aproape de bursa de merit. Fata aia nu prea o merită, dar naaa... Menționez că am terminat clasa a 10-a. Voi ce ați face în situația mea?

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Eu am mințit-o pe mama că că am media 9, 20 și că am luat premiul II...Voi ce ați face în situația mea? "

dă-ți două palme imaginare și recunoaște că ai trișat!

| Fatamuntilor a răspuns:

Inteleg ca nu se mai poarta ca parintii sa vina la festivitatile de premiere, dar putea sa se intereseze de situatia ta scolara la sfarsit de an.
Tu inveti pentru banii din acea bursa? sau sa te motiveaza?
Pune mana si invata daca vrei media de bursa.
Si nu te compara cu alti colegi.

| Ciociiiiivtmmmm explică (pentru Fatamuntilor):

8,90 e o medie chiar așa mică?