| kamelya a întrebat:

Am avut o relatie cu un "Bou". Care m-a facut sa sufar, chiar si acum sufar.Ieri mi-a spus ca ma iubeste, si ca trebuia sa mi-o zica de mult. A doua zi sa comportat ca si cum nimic nu sa'r fi intamplat. Vreau sa-l uit!sad. Nu mai vreau sa ma gandesc la el, sa plang cand il vad.ne vedem zilnic, la scoala, pe strada.Nu mai stiu ce sa fac.Numai la el ma gandesca. Vreau sa-l uit! HELP ME! va rog mult.multumesc

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Trateaza-l cu indiferenta, nu ii arata ca te afecteaza, altfel ii vei da satisfactie. Canalizeaza-ti atentia spre scoala, la varsta ta baietii nu sunt totul.

| monyk a răspuns:

Buna, acest `bou` nu te merita daca s-a comportat asa, chiar daca e greu, incearca sa il scoti din mintea ta, orienteaza-te catre alt baiat ca mai sunt baieti si nu merita sa suferi dupa cineva care te-a facut sa suferi si care e asa indiferent; ignora-l cand dai de el, fa-te ca nu exista, zambeste si bucura-te de viata si nu privi deloc in urma...

| HBK a răspuns:

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai buna intelepciune, ar fi bine ca in lipsa iertarii sa vina uitarea.

| elamit a răspuns:

Il vei uita atunci cand alt baiat isi va face loc in inima ta.

| SweetPrinces a răspuns:

Este cu adevarat un bou