| KellyGreen a întrebat:

Am o întrebare urgenta! Deci am un profesor de desen cam nebun și dacă nu ii duc maine un desen îmi pune 2 sau ma lasă corijenta.Ideea e ca pana acum eu am numai 9 și 10 deci am aproape cele mai mari note din clasa.
Am de făcut un desen de Halloween și nu prea mai am timp dimineață sa fac ceva prea complicat.As vrea sa va întreb dacă ați găsit cumva vreo imagine de Halloween pe care sa o pictez repede cam în 1-2 ore.Va rog ajutați-ma! Nici nu va imaginați ce ar însemna pentru mine sa iau un 2.

4 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Imagini despre Halloween sunt destule, dupa cum vezi, insa imaginea noastra despre tine are serios de suferit; pana la urma de ce ar fi nebun un profesor numai pentru ca isi face datoria? A pune etichete e foarte usor, insa cand ele sunt puse pe nedrept, il afecteaza mai mult pe cel care le pune decat pe cel etichetat.Chiar imi pare rau pentru profesorul tau; si nu cred ca ar trebui sa te mangaie pe crestet daca nu-ti faci tema.Ganduri mai bune iti doresc.Si mai mult respect pentru cei care-si fac treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma/tu daca tot ai tema aia de ce nu ti-ai facut-o pana acum? nu cred ca ai in fiecere zi desen...deci e vina ta