| alina_7783 a întrebat:

am o problema.In clasa 1 dupa scoala mama ma ducea acasa ma jucam cu papusilebig grin(eram mica)si apoi dormeam de dupa masa.Ghiciti? clasa 2 la fel clasa 3 la fel clasa 4 am invatat dupa masa nu dormeam dar...nu aveam voie deloc pe calculator in timpul saptamani DELOC.Clasa 5 la felsadsi trec a 6...chestia e ca...va fi ca in a 5asadnu stiu ce sa fac sa o conving pe maama sa ma lase jumatate de ora pe calculator (macarbig grin)am avut numai medii de 10 pana in a 5 cand am avut 9, 46...mama zicea ca nu invat si etc... Dar nu asta a dernajato cred...nu stiu ce sa fac vreau sa am calculator, i-am propus sa imi fac temele inainte invat si ma asculta apoi macar un sfert de ora pe calculator cica:NU in niciun caz! Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

laughing simpatico! Pai ia sa vedem noi cum o poti convinge tu pe mama ta...hmmmm...inveti bine spuneai? Pai daca e pe asa, apelam noi la niste trucuri. Spune-i ca trebuie sa-ti iei de pe internet referate. Spune-i ca trebuie sa-ti dea un coleg o tema la ceva si nu raspunde la telefon si altfel n-ai cum... spune-i ca v-a spus la scoala despre un lucru, fenomen si ai vrea sa te interesezi pe internet... n-are cum sa nu te lase...si intre timp...ca banuiesc ca vrei sa stai si pe mess mult timp la varsta asta...arata-i, in timp ce bineinteles, ai jos paginile deschise cu documentariirolling on the floor, ca sunt pe internet destui colegi si prieteni de-ai tai, si ca mai schimbi cu ei idei, conceptii, socializezi si te mai imprietenesti. happy

13 răspunsuri:
| nimeni_1451 a răspuns:

Convinge`o ca ai si tu nevoie sa te recreezi. Spune-i ca ai nevoie de calculator macar o ora pe zi, e ceva normal. Vorbeste cu ea, plangi pate ii ma moi sufletulbig grin

| Silvia a răspuns:

Off foamne chiar e o probelma...straight face
Nu poti sa vorbesti mai frumos cu ea? sa ii spui ca ceilalti copii intra in fiecare zi...sau ii poti spune ca stai la calculator dupa ce termini de scris si de invatat.
P. s. Inveti tu bine, dar eu in a 5a am avut 9, 53 big grin tongue laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La naiba, mamele astea cateodata asa de complicate pot fi sad

tu perservereaza, invata bine in continuare

vinde-i o gogoasa:zi-i ca ai nevoie de net ca sa-ti faci temele laughing nu cred ca va sta cu batzu' in spatele tau sa vada ce faci tu de fapt, la ce iti foloseste calculatorul tongue

| Gabry a răspuns:

De calculator ai nevoie pana si la scoala! Spune-i ca toate prietenele tale au voie.eu am voie toata ziua la calculator, si sunt de varsta ta.
Am luat un 6 si nu ma pedepsit(primul si ultimul)

Spune-i ca au toate prietenle tale, roag-o din toata inima, vorbeste cu ea, ajut-o cu treburile casnice, ti-as fi propus sa inveti mai bine, dar vad ca deja o faci! Si comunica mult cu ea.

| cutie a răspuns:

Flav, oriunde ma duc vad raspunsul taubig grinDa' tu cand iti i-ei concediubig grinNe-ar prinde bine tuturor concediul tauhappy

Alina, si mama facea la felhappyDar eram clasa 2hee heescuze dar ma buucuer ca nu sunt in locul tau:p

| Flav a răspuns:

Pai cutio. o sa-mi ''i-au'' concediu cand lumea imi va cere. Si daca imi va cere cu siguranta voi pleca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

CUTIE: stai in cutie, eu vreau sa-l vad pe Flav! Si, apropos, a fost in concediu, deci mai rabda!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@cutie-stai linistita ca raman altii sa-ti ''i-a'' pulsul. laughing

| DeeVee a răspuns:

Spune-i ca orice copil de varsta ta sta la pc mai mult de 2, 3 ore pe zi si ca orice copil ai si tu nevoie de acelasi lucru...pe deasupra inveti si bine.nu vad care ar fi problema...asigur-o ca sti ce trebuie sa faci si ce nu la calculator...

PS: de acord cu brianna

Succes...:*happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flav, nu merge cu trcuri, de vreo 2-3 ori mai merge dar nu merge mereu!

Alina, si eu sunt de o varsta cu tine si iti spun ca mai bine o rogi pe mama ta spunandu-i ca trebuie sa te relaxezi dupa o zi obositoare la scoala! Daca ai asa note mari cred ca e o zi obositoare pentru tine sa inveti la perfectie sa iei 10.

si eu in clasele 1-4 am avut f. b(10) pe linie, iar intr-a 5a am avut media 9, 16, e mai greu ca se schimba notele, ai mai multi profesori si ai mai multe materii!

La mine chestia e ca mi-am si schimbat scoala dupa clasa a4a tongue

Poti sa ii dai mamei tale exemplul meu!

Si daca te lasa mai mult la calculator te rog sa'mi dai o fundita big grin

| picard a răspuns:

OK deci un sfat pentru viitor: lasa calculatorul! Da-l incolo, nu face decat sa distruga vieti! Serios acum, ai meu n-au vrut niciodata sa-mi i-a un PC asta pana la 16 ani cand mi-am cumparat singur...si acum stau si ma gandesc si le multumesc ca nu mi-au luat pentru ca am avut o copilarie frumoasa pana in acel punct...
Imi dau seama ca e cam greu in zilele de azi fara un PC insa se poate...

| Dnse a răspuns:

Fa-o sa aiba incredere in tine. Fa-ti temele mai repede si asigur-o ca ti-ai invatat, apoi iti ceri si tu recompensa pentru efortul depus. Cel putin o ora nu te-ar afecta absolut cu nimic.

| Spy a răspuns:

Iti vrea binele sincer daca te lasa azi maine 15 minute la anul o sa vrei 30 de minute este rau mai bine deloc sincer dar stiu sunt depedenta si sincer nu pot sa ma dezlipesc de computer ma tampeste, este grav cand te va lasa ai grija sa nu cazi ca intr-o prapastie spune-i mama invat daca ma lasi o ora pe computer si asa sa fie doar o ora ii este teama mamei tale poate e este dependenta de computer, este foarte greu sa te lasi, dar convingeo arata-i pe cei site-uri intri ce faci ...trebuie pe fiecare an sa cresti in medie pentru ca asa eu am scazut mereu cu 5 sutimi din a 5-7 si mama credea ca nu invat faza este materie mai multa materii noi grele nu mai este ca la inceput si trebuie sa invingi!