Deci sa inteleg ca ai suferit din relatia asta foarte mult eu m-as gandi la urmatorul titlu "Iubirea, fericire sau suferinta" sau "Lacrimile de la sfarsit" sau "Acum urasc a iubi"...![]()
![]()
![]()
daca iti plac da si mie o fundita.
Ai grija de u
Ar merge si "o singura viata o singura iubire","dragostea noastra e pura", si din ce ai spus tu cred ca s-ar potrivi "prima si ultima iubire" pentru ca ai spus ca e prima ta iubire si nici nu vei mai iubii pe altcineva
. dar daca inca nu esti sigura de titlul poti sa te incepi de scris, iar poate pana termini de scris iti va veni o idee minunata
Nici unul din titlurile sugerate de tine nu suna literar, nu transmit nimic, nu suscita interes. Sunt banale. Un titlu trebuie sa spuna ceva. Sfatul meu: tu stii cel mai bine detaliile povestii tale. Incepi si scrie-o iar la sfirsit sau pe parcurs iti va veni si ideea unui titlu potrivit. In orice caz, nu trebuie sa stai pe loc din cauza unui titlu. Apuca-te si scrie!
Eu zic "iubirea stinsa de lacrimile amarului", suna mai interesant, nu ca ideile tale nu ar fi bune
.
Succes
.
"de la iubire la ura e un pas" e prea pedagogic
o inima indurerata prea dramatic
adevarul doare stie toata lumea
prima si ultima iubire merge