| secret_2443 a întrebat:

Buna am si eu o problema. profa mea de biologie mi-a dat 2 ca nu mi-am conspectat o lectie, o colega de-a mea nu prea vine pe la scoala si nu avea decat o lectie si ei i-a dat 4. Credeti ca e corect asa ceva?
Eu care merg tot timpu sa i-au 2 si ea 4?
Am vorbit cu profa si a inceput sa ma faca cum i-a venit la gura a zis ca ea trebuie sa fie salvata ca nu prea vine la scoala si ca eu pot sa imi scot media ori cand.
Voi ce credeti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Daca as fii fost in locu tau
Dupa ore ma intalneam cu ea
Si vorbeam ca intre " fete"
Adica ori de vorba buna intelegea
Ori ramanea fara geamuri la casa
Adica sa imi strice media?
Si eu sa invat? moama
II puneam guma pe scaun
Ii faceam orele un calvar!
Eh din asta nu mai ma duc eu la scoala -.-

6 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

As face un scandal monstru
maine m-as duce la director!

| VladRO a răspuns:

Sa vorbesti cu parintii, si sa mergi la director, nu mi se pare corect, ca un elev cinstit, care merge la scoala ( banuiesc ca rar ti se intampla asta, nu? sa nu iti conspectezi o lectie sau chestii de genu) sa ia o nota mai mica decat unul caruia ii place scoala precum cainelui pusca. Sincer nu mi se pare corect.

| .exe a răspuns:

Du-te cu parintii la scoalawinking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi eu am luat azi 2 la biologie.De ce? Profesoara a spus să ducem nişte portofolii cu lecţiile dacă vrem să ne mărim media.Eu cu colegul de bancă nu am dus.Au adus doar 5 colegi.Eu cu colegul meu am luat 2 şi restul clasei a scăpat.De ce? E corect? Eu o să vorbesc mâine cu doamna dirigintă şi poate o să ajungem la directoare. Mie nu-mi convine, face diferenţă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa eu tragi. de asta face ea asa. e un sfat bun crede-ma