| Gabriela2006 a întrebat:

Bună! Ași dori să știu și eu dacă mă poate ajuta cineva cu niște întrebări... Voiam și eu să știu dacă știți niște cămine pentru liceeni în Craiova care au condiții convenabile și cantină bună, cum ar fi: sa aibă mobilier in condiții bune (sa nu lipsească mânerele mobilei sau rafturi șubrede, paturii inconfortabile, etc.) Să aibe un mini frigider sau ceva frigorific unde poți să depozitezi unele alimente, sa includă cablu de televizor, să aibă condiții bune in baie, și să nu fie chiar așa de strict in privirea programului de intrare în cămin sau informarea pedagogiei personală unde te duci, la ce oră vii, cât stai sau ce faci ( unde sunt cazat eu la cămin în momentul de față condiții sunt oribile la fel și pedagogia și restul, aici nu avem mobilier in stare buna paturile sunt cam inconfortabile (se simt arcurile) mobila unde ne depozităm hainele și alte lucruri personale nu mai are nici măcar mânere dar alminteri cheie, avem o singură priză in ditamai camera de 4 și aceea este lângă ușă, baia este la comun și are niște condiții de nedescris, tot la fel nu avem clanță la toalete dar sa ne mai așteptăm la încuietoare, tragerea apei se face dintr-o bucată de sârmă agățată undeva de sus, și doar două chiuvete din 4-5 au oglindă și acele robinete bune, pedagogia nici nu am cuvinte, pedagoga și supraveghetoarele de seară sunt foarte pretențioase, vor sa le informezi in persoană sau dacă nu le găsești sa le suni și să le spui unde te duci și de ce te duci, la ce oră vei veni și să nu stai mult, de exemplu nu avem voie sa stăm mai mult de 6:30 seara afară și ora închiderii porții se face la 20:00. Nu spun ca pedagogele sa nu fie stricte sau ceva dar aici sunt prea de tot. Și de aceea nu mă mai împac cu ideea să rămân în acest cămin, de aceea v-am întrebat dacă știți și voi niște cămine cu condiții mai bune și convenabile. Va-și fii recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta cu aceste informații. Mai am doi anii de liceu și vreau să îi petrec în condiții bune.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru pretentiile tale, cred ca trebuei sa-ti inchirieze parintii un apartament mobilat frumos si cu toate facilitatile pe care ti le doresti, fiindca caminele de licee ofera minimul decent, suficient de bun pentru cat ai tu de facuta colo, adica dormit, spalat si invatat.

Din pacate, caminele de licee nu au aceste facilitati: nu exista televizor in camera si nici internet in camin, nu exista program "de voie", fiindca sunteti minori si trebuie sa fiti in camin la 8 sau 9 seara, ca altfel se inchide usa si se anunta parintii sau politia.
Evident fiecare iesire din camin trebuie mentionata pe un bilet de voie, motivul si orele cat esti plecata, fiindca scoala este acum tutorele tau legal, care raspunde legal in fata parintilor.

Paturile si dulapurile sunt decente, uzate de atatea generatii care au locuit acolo, dar inca sunt folosibile si sunt conditiile de locuit sunt bune.
Am uitat sa-ti spun: marea majoritate a caminelor au baia comuna, adica 1 grup sanitar pe fiecare etaj, cu cate 5-10 chiuvete, wc-uri si dusuri. Considera-te norocoasa daca aveti o chiuveta in camera cu sau fara dus, ca-i un bonus.

| Gabriela2006 explică (pentru Violleta2022):

Ști ce, eu nu am forțat pe nimeni să răspundă acestei întrebări, nu cred că este nevoie sa faci chiar așa deoarece nu ești tu ceea care trebuie să îmi plătească căminul sau altceva, eu doar am vrut sa pun o întrebare la care poate ar ști cineva să mă ajute, normal că aici am spus și ceea ce mă deranjează și ceea ce mi-aș dori ca acesta sa ofere. Bun, dacă nu ști sau nu te interesează despre acest lucru cred că ar trebui doar sa dai peste și să nu te bagi, dacă tu una crezi că asta este normal și tu te-ai mulțumi cu aceste lucruri, bravo ție nu spun nimic, dar uite că eu una nu mă mulțumesc cu aceste lucruri. Eu nu am întrebat pe nimeni să îmi spună ce crede despre ceea ce gândesc eu sa ce doresc, eu doar am vrut să vadă dacă cineva mă poate ajuta, sugera ceva ce poate ar dispune de condiții mai bune sau așa ceva. Și dacă vrei să te informez crede-mă că am auzit și de cămine cu condiții mai bune și care conțin și nevoile de car eu am nevoie sau le doresc. Nu vreau să mă cert sau ceva dar eu așa cred, eu îți mulțumesc totuși că ai acordat atenție, o seară bună!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Gabriela2006):

Ai pus o intrebare, ti se raspunde de cei care stiu ce se intampla la caminele de liceu, ceea ce eu am facut.
Faptul ca nu te satisface raspunsul meu, este pentru ca nu a fost ceea ce voiai tu sa auzi, dar nu am nici un interes sa te mint frumos, pentru ca nu te ajut cu nimic.
Inca ceva, caminele de liceu sunt destinate acelui liceu, deci nu te poti muta unde vrei tu ca nu-ti palce confortul caminului. Regulile sunt clare in acest sens, se accepta camin si mergi la caminul liceului unde inveti sau mergi la gazda,

Eu am fost studenta si nu am avut conditii mai bune ca la caminele de liceu, pentru ca asa sunt caminele, cu conditii minime dar totusi decente de trai, fiindca acolo mergi sa inveti.

| mihaipopovici a răspuns:

Am intrat pe Chilipirul-Zilei.ro si au vazut ca au reduceri foarte mari! Au o gama variata de produse, produse de calitate si la preturi corecte. Daca vreti vrea-un imobiliar aveti un cod de reducere : CUPON5
LINK SITE : https://bit.ly/3CMcwv5