Nu a-și face greșeala asta. Să las tips din banii ce, eu îi muncesc cinstit!, săi obțin.
Pentru ca astfel de servicii nu fac parte din categoria necesitati si asa s-a invatat lumea sa dea. Eu in 15 ani in Bucuresti nu am avut nevoie sa folosesc taxi sau uber, exista autobuz de oriunde pana oriunde, chiar si noaptea. Si costa 3 lei. Taxiul e un lux si nu e pentru a fi folosit zilnic ci atunci cand chiar nu ai alternativa gen esti in Chiajna la ora 22 si vrei sa ajungi in Pipera si ai 5 bagaje grele. Dar chiar si asa pregateste-te sa dai peste 100 si sa astepte si tips pentru ca te-a scutit de asteptat ore intregi dupa autobuz. Dar in general transportul in comun e foarte bine organizat.
La fel si cu restaurantele unde nu te duci doar ca ti-e foame, te duci ca sa iesi undeva, sa fii cu cineva, sa vezi lume, sa fii servit, sa mananci ceva ce poate ti-e lene sa gatesti acasa si toata experienta asta costa, de asta se asteapta sa lasi bacsis.
La fel si cand comanzi mancare. Pai daca tu nu poti sa-ti misti fundul 500m pe jos sau 2 statii cu autobuzul pana la mall sa-ti iei de la KFC atunci scoti bani din buzunar sa pedaleze cineva sa ti-o aduca la usa si nu trebuie sa te superi daca asteapta si el 5 lei
Muncesc la un turc de câțiva ani buni, în Germania, orașul Hamburg este un restaurant, șeful lucrează cu familia lui, soția fiul fica și eu omul de bază și încredere reală eu sunt pițar, sunt la bucătărie sunt peste tot! Singura mea ocupație reală este să muncesc, să nu stau degeaba! Domnule darrio2007
Bravo, mă bucur pentru tine, sincer. E bine că ai timp si de TPU.
Păi de la 6 dimineața încep până la 4:30 fix. Am pauză pe sărite, sau câteodată mai puțin.
anonim_4396 întreabă:
thesunisup întreabă: