| justme_2041 a întrebat:

lui prietena mea, ii place de baiatul care imi place mie si ma lace, mi-a dat trandafiri, mi-a dat un porimbel alb, legat cu o fundita rosie si scria pe aceea fundita ca e simbolul dragostei:X:X::X
si acum prietena mea, e suparata pe mine, si tot il ia in brate etc,, ce sa fac? fundita

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Persoana care pretinzi ca ti-e prietena, de fapt, nu este. Vezi gesturile pe care le face fata de baiatul care-ti place! In aceasta situatie trebuie sa stai in banca ta, cel care trebuie sa ia o decizie este baiatul care-l placi si te place. Apropo, tot anturajul este agramat?

1 răspuns:
| DragonFLoW a răspuns:

Coios sari la concluzia ca nu e prietena foarte usor, depinde de situatii. da mai multe exemple si iti voi zice eu daca iti e prietena sau nu. Eu consider ca cel mai bun prieten e si cel mai mare competitor al meu, cel cu care ma intrec la orice. Poate esti intr-o competitie de a castiga un iubit, iar u ai avantajul, deoarece lui ii place de tine. Lasa lucrurile sa mearga, dupa felul in care scrii si tipul greselilor pe care le faci cred ca ai 14-15 ani, nu-i paguba sa ramai fara prieten la varsta ta.
Doar traieste-ti viata indiferent de urmarile... ce vor urma (sa nu zic consecintele ce vor urma ca tot pleonasm e) laughing