| Littledoctor26 a întrebat:

Bună! Nu știu ce să aleg: București sau un oraș din provincie? Menționez că în provincie am loc de muncă stabil la stat plus alte oportunități pentru a-mi dezvolta și o afacere proprie pe lângă. Pe de altă parte, Bucureștiul îmi place enorm și mi-aș dori să rămân acolo, dar oportunitățile de angajare sunt foarte mici pentru că toate posturile sunt ocupate. Ce ați face în locul meu? Am familie și ne e bine în provincie, dar simt nevoia de mai multă dinamică, nu îmi face bine prea multă liniște.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai locuit in Bucuresti mai mult de 1 saptamana sa zicem?
sa vezi ca dinamica aia inseamna in viata de zi cu zi stat in trafic, aglomeratie, distante enorme samd?


daca ai atatea oportunitati in provincie stai acolo.

| Littledoctor26 explică (pentru suntserios):

Da, am locuit 3 ani si lucrez in Bucuresti, dar nu sunt atat de multumita de job-ul pe care il am. In orasul din provincie posturile sunt libere si ma cunoaste multa lume, am multe avantaje, doar ca efectiv ma sperie faptul ca e un oras in care nu se intampla niciodata nimic semnificativ.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dă cu banul.

| Furnicuta000 a răspuns:

De obicei lumea zice ca la oras e de munca dar nu le place si ca la tara nu au de munca dar le place si tu zici invers laughing
Nu e nimic asa spectaculos la Bucuresti. E un oras frumos, gasesti mall uri, magazine, restaurante, distractii etc dar e ok si daca te duci acolo in weekend, nu trebuie sa locuiesti acolo.
Aa si ai zis ca stai in provincie la oras deci nu e mare diferenta. Si Bucuresti tot oras e. Ce nu imi place mie e ca e foarte aglomerat, nu pot sa ma plimb nicaieri fara sa se loveasca cineva de mine sau sa ma lovesc eu de cineva. Sunt foarte multi oameni, e sufocat de atatia oameni

| Littledoctor26 explică (pentru Furnicuta000):

Da, stiu. Poate ca si asta imi place… Orasul meu, desi e resedinta de judet, este mult prea linistit. Toti tinerii au tendinta de a pleca spre Bucuresti.