| NoOne18 a întrebat:

Sarbatori fericite! Sunt in clasa a 7-a si nu sunt buna la matematica sau orice ce include calcule (de obicei la mate am 5 si fizica 6), la romana (6-7), la romana ma descurc fata de matematica si franceza(5),la asta nu ma descurc deloc, in restul materiilor am intre 7-10 inclusiv big grin, mie anual imi iese media semestriala 8. La Anatomie sunt de 8 (o ador!)... faza e ca vreau sa ma fac doctor, oare merge sa fiu doctor cu notele mele? Dati-mi o lista cu tot feluri de doctori(dentist, veterinar etc.), dar as dori sa fie o categorie usoara si in care sa castig o suma destul de buna.

Răspuns Câştigător
| VisionsofaGod a răspuns:

Nu conteaza ce medie scoti. Nu conteaza ca nu ai 10 pe linie. Nu conteaza daca iti zice lumea ca nu o sa reusesti. Tot ce conteaza e sa crezi in tine si sa nu te dai batuta. Success!

5 răspunsuri:
| VisionsofaGod a răspuns:

Depinde ce fel de doctor vrei sa te faci. La uni trebuie matematica si fizica, la altii aproape deloc.
Poftim o lista:
Audiologists
Allergist
Anesthesiologists
Cardiologist
Dentist
Dermatologist
Endocrinologist
Epidemiologist
Gastroenterologist
Gynecologist
Hematologist
Hepatologist
Immunologist
Internist
Microbiologist
Neonatologis
Nephrologist
Neurologist
Oncologist
Oftalmologist
Perinatologist
Paleopathologist
Parasitologist
Patologist
Pediatrician
Radiologist
Urologist
Pulmonologist
Si inca cativa dar mie cam lene sa ii traduc din engleza. S-ar putea ca unii doctori din care i-am enumerat sa nu existe in tara la noihappy.

| NoOne18 explică (pentru VisionsofaGod):

Dar in general, merg notele mele?

| VisionsofaGod a răspuns (pentru NoOne18):

Notele reflecta cat de perseverenta si silitoare esti. Nu iti face griji. O sa devii un doctor grozav in viitor. Daca vrei sa devii un doctor de nota 10, iti sugerez sa iti alegi o specializare si sa citesti o groaza de carti si articole de pe internet!

| NoOne18 explică (pentru VisionsofaGod):

Mersi big grin, visul meu este sa devin doctor, si parintii mei se bazeaza pe asta, dar problema mea cea mai mare este matematica, si faza e ca semestru asta nu stiu daca mai imi iese media semestriala 8.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VisionsofaGod):

Nu neapărat, nu toate reflectă.