| StefanescuDaniel a întrebat:

Buna seara! Daca va rog frumos, ati putea sa ma indrumati si pe mine un pic ca sa imi pot ajuta un prieten? Este sofer profesionist are carnet de peste 20 de ani, e fost taximetrist de meserie si are doar categoria B, iar acum m-a rugat sa il ajut cautandu-i un loc de munca in strainatate. La ce firma sau la cine as putea apela? Puteti sa imi scrieti si in privat daca stiti cumva site-uri, numere de telefon, adrese de e-mail. Va multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Psssss boss! Sa vorbim pe " liniște "! Tu folosești expresia " sofer profesionist " la un om DOAR cu cat. B? CHIAR si cu 20 ani experienta? Tot B? Si singur nu își poate găsi loc de munca sărăcuțul?
Când ai spus sofer profesionist ma gândeam la Cat C, D, C+ E măcar...
Aiiii Doamneeee! Vezi ca pe dincolo alea " românești " cu pile nu prea funcționează...
Este plina România de " profesioniști " cu categoria B!

| StefanescuDaniel explică (pentru MistarGoGu):

Da stiu asta si chiar iti multumesc pentru raspunsul tau. Eu cunosc o firma care angajeaza soferi cu categoriile B+C+E si chiar am vorbit cu ei astazi despre persoana care incerc sa o ajut insa au spus ca nu au nevoie in momentul de fata doar de soferi care detin doar categoria B. Eu vorbesc mai multe limbi straine pentru ca am lucrat multi ani in strainatate si am fost si recrutor la un moment dat de asta m-a rugat pe mine sa il ajut. Insa el vorbeste doar limba romana, un pic de tot limba germana cateva cuvinte si engleza pentru incepatori. Chiar te rog frumos scrie-mi niste site-uri unde as putea sa ii caut sau lasa-mi in privat niste numere de telefon, adrese de e-mail de la firme angajatoare daca ai. Respect si o seara frumoasa sa ai si multa sanatate

| MistarGoGu a răspuns (pentru StefanescuDaniel):

Nu stiu. Eu lucrez in private security de vreo 12 ani pe dincolo! Dacă amicu *( prietenul ) tău vrea ceva serios $$ sa-si facă permis de profesionist C, D si Atestate profesionale!
Cu B pe dincolo doar pe dube la aprovizionări, curierate sau sofer la firme de transfer aeroport! Dar acolo sunt cerinte de limba engleza / germana măcar la nivel B2 *( Mediu ) la cei VIP pe mașini de lux nu mai vorbesc!
Deci? Burta pe carte ca gloata este mare *( mulți șoferi) si concurenta si mai iute! Bafta!

| MistarGoGu a răspuns (pentru StefanescuDaniel):

Dacă zici ca ai fost si tu recrutor fa-i omului un CV dichisit si trimite-l pe mail pe la astea mari de curierat DHL, UPS, DPD... Airport transfers
La o simpla căutare pe Goagal le găsești site-urile! Da sa pună mana măcar o limba sa o vb decent! Ca va avea nevoie sa lucreze cu facturi, avize de marfa si alte documente de transport si își prinde urechile saracu!