| aurelgabriel a întrebat:

Buna Seara, TPU!
Inainte de toate vreau sa va spun ca este vorba despre atractia sexuala la un barbat cand vede o femeie.Aceste lucruri din punctul meu de vedere sunt normale,frumoase,eu sunt baiat, am varsta de 20 de ani si as vrea sa va pun o intrebare pe care as dori sa o luati cat mai in serios nu in gluma.
Asa cum si pe ele le atrag anumite lucruri cand ne privesc asa si noi ne simtim atrasi de ele cand ne uitam la detalii.
Pe mine de exemplu ma atrag foarte mult cand le vad in papuci medicinali de dama,stiu e un detaliu cam caraghios dar cel putin ma excita va spun sincer,le sta foarte bine in acei slapi mai ales asistentele si infirmierele in acele halate colorate,e absolut divin nu-i asa? dar nu numai doar cand vezi o femeie tanara mergand la cel mai apropiat magazin sa cumpere ceva in papuci medicinali albi,poate sunt confortabil dar pe mine cel putin ma atrage la nebunie,vreau sa imi raspundeti voi ce credeti, e normal?
DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

Da. Este normal sa te exciti. Nu contează ce te excită. Te excită si asta e.

6 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Pe mine ma atrage interiorul unui om, ce e in sufletul si mintea lui. Poate fi total desfigurat, nu ma intereseaza. Ma intereseaza ce e inauntru. Daca are un suflet frumos, atunci si la exterior mi se va parea mult mai frumos decat un tip ce arata 'misto' cum zic unii, dar are un caracter absolut mizerabil, caracter de gunoi.

Deci pe mine nu ma excita/atrage nimic fizic la persoanele de sex opus. Sunt interesata de interiorul, nu de exterior. Exteriorul se poate deteriora sau distruge in orice clipa, dar interiorul nu.

| Donsavas a răspuns (pentru Mayar):

Si "interiorul" se schimba. Oamenii se schimba cu timpul deoarece creierul este plastic si adaptabil.

| Mayar a răspuns (pentru Donsavas):

Fiecare om are un caracter, un set de reguli care i se aplica. Acelea nu se schimba niciodata, iar eu pe acelea vreau sa le aflu.

| Donsavas a răspuns (pentru Mayar):

Nu este adevărat. Caracterul se dobandeste si se poate schimba. Doar temperamentul nu poate fi schimbat deoarece cu el te naști.

| Mayar a răspuns (pentru Donsavas):

"Lupul isi schimba parul, dar naravul ba."

| Freya1 a răspuns:

Fiecare om are fantezia lui.