| dydo a întrebat:

sunt cu un baiat de 5 luni ne iubim foarte mult ne intlegem bine chiar daca mai exista certuri a fost alaturi de mine oricand ma intelege totul e ok faza e ca sunt la distanta de 40 si ceva de km dar nu e problema ne int si in timpul saptamana iar weekendurile doarme la mine si eu la el (se intlege f bine cu parinti mei iesim in oras povestim ii ajuta pe ai mei ii aduce la mama pamant pentru flori )problema este ca ai lui au 2 hectare si se ocupa in afara serviciului cu agicultura il pun si pe el la lucru si alor sai nu prea le convine sa ne intaalnim dupa cate am vazut daca era sa ne intalnim in fiecare zi el ii mintea pe ai lui si daca ii zicea la maicasa comenta cand merg la ei nu prea vb cu mine cum sa ma bag in seama? sa ma aibe in ochii buni? vreau sa ma intalnesc mai des cu prietenul meu si ei sa stie si sal lase sa fie mai comunicativi cu mine mai deschisi mi se pare ca nu le place de mine l-am intrebat e prietenul meu ca ce au nu ma suporta? iar el mi-a zis ca are de lucru cateodata si ca nu stie cei cu ei, il iubesc foarte mult si nu vreau sal pierd si sunt sigura ca si el simte la fel pentru mine

3 răspunsuri:
| dydo explică:

P. s m-au vazut ca fumezbig grin si la inceput fara dar este o problema* din greseala am pus

| dydo explică:

Pai cum sa incerc?
nu sunt obisnuita cu modul lui de viata
eu sunt lasata de parinti s fac c vreau (cu masura)
nu-mi place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa intelegi.