Bună.
Părinții tăi știu ce faci?
Aurul era cumpărat de tine din ai tăi bani sau de către părinți?
Logic dacă era să-ți ceară să vinzi locuința, asta făceai?
Termină cu golanul acesta!
Pa, pa.
Sa inchei orice lagatura cu el, fb telefon si altele. e clar ca e foloseste si daca tu ii permiti asta in continuare si prin simplu fapt ca vei continua sa vorbesti cu el, vei avea mult de suferit.
Testeaza-l. daca iti mai cere spune-i ca nu ai, si vezi cum reactioneaza, daca este mai rece si oricum iti dai tu seama inseamna ca te foloseste, lasa-l nu te merita, un fraier. cum sa faca asa ceva
Pai e simplu
, daca esti undeva si stii ca el va veni la tine, pai!(prefate)! ca vorbesti la mob cu un iubit (fals) astfel nu te va mai deranja! nu m-am gandit... daca nu-l mai vrei dar astea sunt ideile mele!
sper ca te-a ajutat!
Ti.a mai cerut pana acum? Daca ca e clar ca te foloseste si mai ales daca ia folosit la POKER. Si el stia bine ca ai incredere in el si tu ii vei da...Acum nu prea pot sa-ti spun nimic concert dar ...eu zic ca te foloseste si ar trebui sa le spui parintilor tai ca le.ai dat aur si sa vorbeasca cu el pentru al recupera :* Pup Sper ca te.am ajutat
Ce ai mă? Nu mai incuraja astfel de lucruri, fata a venit aici să ceară sfaturi pentru că nu stie ce să facă cand un idiot ca altfel nu pot să ii spun, se foloseste de ea. Nu să continuie să il lase să-si bată joc de ea.
Maria, părerea mea este că e un fraier din moment ce face asa ceva, mai ales pentru poker.
Serios, daca nu avea bani si te ruga să il ajuti că avea nevoie pentru ceva urgent era altceva, dar nu pentru poker... Si eu cred că nu e normal ca un băiat să apeleze la o iubita lui pentru bani.
Te foloseste mai mult ca sigur, refuză să il mai ajuti pentru asa ceva, dacă va reactiona urat e clar că te foloseste si nici nu tine la tine. Trust me.
Neagracaceara întreabă: