anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna Tpu.Am o intrebare.La scoala este o fata tare enervanta pe care mai toate colegele o urasc.Eu nu o suport pentru ca isi baga mereu nasul unde nu ii este oala. Spre exemplu tu vorbesti cu mai multe fete si vine ea si spune ce facetiiiiiiiii?! Ca Isabella din Phineas si Ferb.Plus ca se pune pe umarul tau si daca ii spui sa se dea ea se tot aseaza si nu te mai lasa in pace si se baga merau in discutii si daca ii spui sa plece ea nu vrea.Ce ar trebui sa-i spun? Ps nu o suport.

Răspuns Câştigător
| CaptainPanda a răspuns:

Nu o mai baga in seama...desi e cam greu.Am si eu o fata excat ca fata asta pe care nu o suporti.Incearca sa o dai la o parte.

4 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

Ca in orice clasa, e normal sa aveti preferinte si antipatii. Cel mai indicat ar fi sa incercati sa va intelegeti cu totii, sa fiti un grup, nu 3-4 grupulete. Acum, daca tu vorbesti de exemplu cu 2-3 colege mai apropiate un lucru care tine strict de tine si consideri ca ea nu trebuie sa-l afle, spune-i politicos ca aveti o conversatie privata si ca nu poti sa iti impartasesti probleme/gandurile cu toata clasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i ca daca nu te lasa ii tai gatu‘ si il aduci jertfa lui Satan. N-ai ce sa ii faci, nu o mai baga in seama si trateaz-o cu indiferenta.

| frumusihk99 a răspuns:

Uite, daca e asa ineravnta ..pleaca tu si fate indiferenta ....sau,las-o in pace... spune-i in fata ca nu-ti place comportamentul ei.
FUNDA"{_?

| Dogyyy a răspuns (pentru frumusihk99):

Aaa,pai daca pleci se tine dupa tine ca un scai.Si nu am cum sa-i spun in fata pentru ca ma spune dirigai.