| madytza_7574 a întrebat:

ce ati alege, hip-hop sau manele? Dc?

8 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Ma abtin laughing

| Stefanaaa a răspuns:

Hip`Hop.Clar.In primul rand `manelele` nu sunt un gen de muzica. Si ar trebui sa le intre bine asta in cap tuturor. Nu mai `onorati` cuvantul asta comparandu`l cu un gen de muzica. Va rog, fara intrebari de genu rolling on the floor

| andreyutzzu3 a răspuns:

Hip-hop, pentru ca manelistii nu-s decat nujte rromi nespalati

| Anonim_4683 a răspuns:

Daca ar fi sa aleg intre manele si hip`hop as alege hip`hop cu toate ca genul preferat ramane RoCk.

Motivele pentru care aleg hip`hop`ul: ritmat, dansant, pe placul multora [deoarece nu este nici low nici hard].

Motive pentru care nu aleg manele: vorbesc incorect, nu imi transmit nici un mesaj, imi provoaca greata daca ii vad, apar "vedete" peste noapte, ne fac tara de ras [sper ca nu mai mult de atat], decicatiile au 80% din melodie, au tot felul de titluri trasnite care contin: bani, iubire [alte sinonime], viata mea, shmecher, bazat, versat, unicat, de la mine pentru tine. pentru matusa mea de >nu stiu unde< si fratiorul meu din Italia, nepoata mea din Franta si toti fanii mei, Si cred ca mai sunt cateva pe care nu mi le amintesc.

That`s my opinion!

| cr1st1n1k a răspuns:

Hip-hop pentru ca chiar imi pla ce si ma reprezinta.In ceea ce priveste manelele fiecare cu gusturile lui dar pentru mine ele nu sunt un gen de muzica...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar fi sa aleg intre manele si hip`hop as alege hip`hop cu toate ca genul preferat ramane RoCk

| Чернобыль a răspuns:

Chiar daca sunt rockerita, as alege hip-hop, desigur.Deoarece manelele sunt cantate de rromi nespalati.

| karinaandreea1 a răspuns:

As ale hip-hop deoarece e foarte cool iar manelele nu prea imi plac sunt unele misto dar de obicei bleah...

Întrebări similare