| marry95 a întrebat:

TPU ^_^ Daca iubitul/iubita v-ar cere parola de facebook ati accepta sa i-o dati?

17 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Da, pentru ca nu am nimic de ascuns si e foarte normal ca intr-o relatie stabila sa stim parolele.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ma intreb, cat de tampit/a sa fi sa ii sai parola iubitului/ei

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Nu numai că nu i-aș da-o, dar i-aș da în schimb o pereche de papuci. Să-și ia valea!
Chiar dacă nu am nimic de ascuns, am totuși o zonă doar a mea, unde nu vreau să intre nimeni. Iar dacă totuși aș primi pe cineva acolo, ar fi la invitația mea, nu pentru că vrea persoana să-și vâre nasu'.

| OnuOnulică a răspuns:

Nu pentru ca nu vad motivul...de ce sa vada cu cine vorbesc?
Fiecare om are dreptul la o intimitate proprie happy

| neutrino a răspuns:

Nu, cu totii trebuie sa acceptam ca orice fel de corespondenta este un lucru strict personal.

| cristimihailov a răspuns:

Unele lucruri sunt personale si de regula asa raman.

Banuiesc ca nu mergi la wc cu iubitul tau sa va stergeti reciproc la fund. Cam acelasi lucru este si aici. Sunt lucruri private si uneori e bine sa existe si privat... cum se spune... zona ta.

Nu ii convine? Nu este nici o problema. Cauta altul. E chestie de respect fata de intimitatea ta.

Ca nu are incredere? E ok. Banuiesc ca asa esti tu si de asemenea banuiesc ca alta mama ta nu mai face.

Deci... da-i papucii daca are probleme din astea. Pe viitor te va ajuta aceasta abordare, chiar daca in prezent ar presupune putina agitatie in relatie.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Absolut, iar la schimb as cere si eu acelasi lucru. Daca tot n-am avea incredere unu in altu (ca asta inseamna sa ceri parole) macar sa ne controlam reciproc. Pentru cei care locuiesc impreuna este bine sa ceara si un audit extern, ca asa e romantic.

| Duucu a răspuns:

Nu are de ce sa mi-o ceara, decat daca nu are incredere in mine, iar atunci e grav.

| Sociopat a răspuns:

N-am nici un prieten pe facebook.

| Teardrop a răspuns:

Nu.

| DeathOfDreams a răspuns:

No way.
Nu pentru că aş avea ceva de ascuns, ci pentru că am nevoie de o intimitate oarecare.
Până la urmă, o relație se bazează pe încredere, nu-i aşa?

| NameHarris a răspuns:

Nuwinking

| ȘefuLaValută a răspuns:

Logic ca nu, nu are ce cauta acolo

| sjgdhsa a răspuns:

Decizia ta, daca iti place intimitate nu eu da, daca va iubiti sincer daio nu ai ce pierde dar cu conditia sa iti dea si ea/el parola.

| SerenaSmiley a răspuns:

Nu. In acel moment imi dau seama ca nu are incredere in mine. Oricum nu am ce sa ii ascund, dar e chestia de incredere

| Cirnu_Fabrizio-romeo_1994 a răspuns:

Nu pentru ca prieteni nu mereu sunt cei la care i cunosti sau te astepti sa fie