| sweetangels a întrebat:

De cate ori ieseam cu unul din prietenii mei el aducea in discutie masonii si imi zicea ca el gandeste ca ei. Cum gandesc astia?!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Masoneria este un ordin inițiatic ai cărei membri sunt înfrățiți prin idealuri comune morale, spirituale și sociale.Mentalitatea francmasonică socotește tot ce ne înconjoară ca fiind rezultatul pe de-o parte al unor legi și hazarduri naturale, ce duc spre violență și competiție, iar pe de altă parte al luptei oamenilor pentru a se elibera de aceste legi, pentru a își crea noi legi, mai omenoase, și o lume mai pașnică.In general gandirea lor se poate considera/rezuma ca fiind pozitiva.

7 răspunsuri:
| Striker14 a răspuns:

Probabil prietenul tau nici nu stie ce sunt aia, dar vorbeste ca a auzit de la pisica matusii bunicului sau de la televizor laughing

Dar presupunand ca stie cu ce se mananca, gandeste altfel, liber de orice grija a vietii, dar nu desfranat, adica nu cu gandul la bautura/femei happy

Răspuns utilizator avertizat
| sweetangels explică (pentru Striker14):

Mie mi se pare chiar cu gandul la ce ai zis excluzand bautura happy

| sweetangels explică (pentru meinteil):

Nu imi pot face o parere pentru ca sunt multi care ii condamna si altii care le ridica osanale. De aia nu inteleg ce vrea sa zica prietenul asta a meu

| T0T a răspuns:

Ca mine

| sweetangels explică (pentru T0T):

?

| 愛日本 a răspuns:

Timp de o ora si 5 minute ti se explica foarte frumos si pe un tonplacut, ce sunt masonii, iluminatii, secretele din spatele acestora.Trebuie doar sa ai rabdare :
www.youtube.com/watch?v=94t8U6jkwFs