|

Salut, eu ies cu prietenii la cate un bar, eu la un suc ei la bere si de fiecare data vine cate unu care vrea sa profite de pe noi. Stiti voi aia care va abordeaza, care va pupa un pic in asa... Si dupa ce vede ca prindem incredere se apuca sa ceara bere, vin, tigari altii se baga cu jucat carti pe bani, nu stiu ce sa mai fac.E a 2 a oara cand gasim cate unu in 2 baruri, nu in acelasi ..si azi a venit unu la care ma tot gandesc ..cata vrajeala avea pe el, bine daca nu eram eu prietenii mei poate ar fi ramas fara bani. Oricum ceva sfaturi?(ei nu stiau inainte ce vor de fapt tipii astia, ei credrau ca astia cauta prieteni)

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, sunt excroci de carieră care caută fraieri, sunt profesioniști. Dacă vă văd tineri și neexperimentați vă consideră pradă. Ce să faci? Să nu mergi în locuri necunoscute fără prieteni. Ei sunt obișnuiți ai barurilor ei sunt acolo la ei acasă, în largul lor, siguri pe ei, Pot fi bărbați sau femei, sau fete. Soluția, evitare, alta nu este.

| explică (pentru sadrian46):

Nu merg singur la bar nu sunt beutor abia beau suc...

| a răspuns:

Te duci frumos la ospatar, si ii spui sa faca nota separat pentru ei. Si gata. Ce-i mare lucru? ii spui, x, y, si z nu sunt cu noi, sa nu pui la masa noastra si consumatia lor.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Si cand vor vrea sa plece, ospataru se va duce dupa ei si o sa ii puna sa plateasca.

| explică (pentru anonim_4396):

Stai calm ca aia nu sunt prosti! asteapta sa ii dam noi banii sa mearga sa plateasca

| a răspuns (pentru qieiqpalz):

Ah, deci nu ei sunt prostii, voi sunteti, asa zi. pai ce bani sa le dai man? Cum sa astepte sa le dati voi bani?
Plecati frumos, inainte ii zici la ospatar, bai astia nu sunt cu noi si isi platesc singuri nota. Si plecati, ii zici ba am rezolvat. Ei or sa ramana acolo, si cand vor pleca, vor plati ei.
Daca e vorba de Romania, fiecare bar are si sistem sau buton de panica in caz de ceva deci n-o sa luati bataie. Chemi politia, daca iese scandal, si vine si va ia pe toti in vizor, si daca se intampla ceva, stie politaiu unde sa mearga sa ii gaseasca. N-or sa aiba aia curaj sa faca ceva.

| explică (pentru anonim_4396):

Frate tu asa faci la magazin? prima data consumi dupa platesti? vrei ceva platesti dupa consumi! nu e ca in filmele cu prosti sa mearga tipu sa se serveasca cu de toate si dupa sa platim noi ..am eu un prieten mai prost care in loc sa il evite pe tipu ala el il saluta si normal va tipu se pune la masa si face d astea si chiar daca eu nu ii dau nimic ii va da prietenul meu destept care stie ca ala vrea doar sa profite de el dar asa e el prost

| a răspuns (pentru qieiqpalz):

Ce magazin ma, ca ai zis bar. Si am lucrat ca barman ospatar, de la 16 la 20 ani. Nu stiu prin ce bodegi umblii tu, dar la noi se punea omu la masa, comanda, ii aduceam bautura, si la sfarsit cerea el nota, platea si pleca. Deseori se intalneau prieteni, si se uneau cu mesele. Aduceam nota ei isi imparteau intre ei ce au baut fiecare, si puneau banii acolo.
Eu nu inteleg. Te plangi ca aia beau pe nota voastra de plata, pe banii vostrii, si cand iti zic ca sa ii spui ospatarului sa treaca ce beau ei separat de nota voastra, sari de cwr in sus, ca nu poti ca va pun aia sa platiti. Pai asa pampalau esti? Spune-i ca ai bani fix de o bere, si ca nu mai ai si pentru ei.

| explică (pentru anonim_4396):

La ce bar ai lucrat tu nu stiu..cum sa il lasi pe om sa bea si dupa sa plateasca? daca iti vin minim 5 si comanda aia tot ce vor tu nu cred ca tii minte tot ce au vrut ei..eu merg la un bar normal.dar acum e ok mi am invatat prietenii sa evite persoanele de genu oricum mersi pentru timpul acordat