anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA TPU!
Eu daca ma duc la cursurile de limba engleza incepatori timp de 2 luni,voi stii ceva macar in engleza adica stiu ca am sa ma staruie sa invat engleza, dar in general voi stii cel putin engeza?
DAU FUNDA CEL CARE A FOST LA CURSURILE DE ENGLEZA!

Răspuns Câştigător
| diaac a răspuns:

Eu stiu engleza, desi nu stiu exact la ce cursuri te referi tu aici. In doua luni poti invata cateva lucruri de baza in engleza, da, dar este nevoie de mult mai mult decat doua luni de studiu ca sa vorbesti o limba. Cat vei sti la final depinde: de cat de mult iti dai tu silinta, de frecventa cursului, de calitatea cursului si pregatirea si talentul pedagogic al profesorului, e nivelul grupului (in caz ca nu mergi individual). Dar sunt de parere ca se merita sa mergi doua luni la cursuri. Cand inveti o limba straina, tot trebuie sa incepi de undeva. Succes!

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca traiesti o limba timp de 2 luni face cat ani de zile de studiu, deci o limba nu se invata se traieste invatando,adica filme,muzica, desene animate, tv, gandire, ambitie totul in engleza
1 trebuie sa stii cat mai multe cuvinte alea folosite mai des
2 pronuntarea corecta
3 gramatica asa poti face propoziti, conjugarea verbelor desigur e importanta, recomand english today e gratis, vb in engleza http://www.sharedtalk.com/? utm_source=The+Tiny+Buddha+List&utm_campaign=ca02ad7a4f-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email

| yuki_6175 a răspuns:

Sincer,nu am fost, dar ma voi duce la vara.....pe verisorii mei i-au ajuta cursurile de engleza....si eu zic sa te duci daca te ti de ele.