| SarmalutaPuternica a întrebat:

Intotdeauna cand aud si aflu de moartea sinucigasilor mereu raman impresioanata de acestia mai mult marcata de ei...raman asa chiar pana la 2 ani raman cu aceasta trauma desi nu-i conosc pe sinucigasi ci doar aud ei.Ce sa fac ca sa nu mai am aceasta temere de sinucigasi si raman traumatizata desi nu-i cunosc! Si cel mai important daca eu nu-i cunosc eu sunt necunoscut pentru ei ma pot bantui? adica de aia nu scap de ei? CACI MA BANTUIESC? CU TOATE CA NU-I CUNOSC DAR EI DACA DA? OF MI-E FRICA RAU.

Răspuns Câştigător
| AtateaConditii a răspuns:

Stai calmă că nu te bantuie, nu au motiv si nici nu te cunosc. Esti mai sensibila de fel si gandesti prea mult. Gandeste-te ca toti murim, nu conteaza cum doar ca murim. E normal si trebuie sa acceptam. Ei aleg sa se sinucida din motive rezonabile desi nu e o solutie. Nu te mai gandi la ei, nu au ce sa iti faca si nici tu nu ai cu ce sa ii ajuti daca plangi dupa ei.

2 răspunsuri:
| milan9 a răspuns:

Nu exista motive rezonabile pentru sinucidere. Nu poti considera ca nu conteaza "cum" mori.
Demnitatea tine numai si numai de suflet, iar sinuciderea este un PACAT CE PUNE CAPAT nu numai vietii DAR SI MANTUIRII SUFLETULUI... sad sad

| Mechanix a răspuns:

Prost mai ești.