Secretul selinei este ca fiica ei care a ambandonato la nastere este cecilia (fiica ambasadorului) pentru ca ea imediat ce a ambandonato Thomas ambasadorul a adoptato iar ea ian spus lui Nini secretul dar ea acum se preface ca vea sa fie prietena ca nini sa se indeparteze de Thomas care ei doi se certase din cauza Celinei
Secretul lui selina este ca este mama lu sisi si ca vrea sa fie cel mai mult cu tomas si nu vrea ca nini sa fie in preajna ei
All3 uite am aflat ca Celina se preface ca este mamna lui SiSi...Iar nini este Nicolas si ca s-a despartit de Tomas si se prefacea ca plecat in Valea Zumbon!
Nu e adevarat nimic.Secretul e ca Celina este mama lui Cicilia si ea i-a spus asta lui nini pentru ca stie ca este o persoana buna, generoasa etc.Si ea crede ca daca i-a spus asta lui Nini ea fiind buna se va desparti de Tomas pentru ca sa ii
fie bine la Celina.
Adevaratul secret al celinei e ca sisilia(romita) e fiica ei
nici mie nu mi-a venit sa cred
La sfarsitul serialului nini se va casatori cu tomas si o va face pe celina f geloasa
(FUNDA)?
Ai facut cea mai mare greseala din viata ta cand i-ai dat funda lu anonimu ala! da ma rog eu l-am vazut si vrea sa se apropie de tomas ca sa o faca geloasa pe nini si este mama lu cici
Nu stai sa iti spun:celina este mama ceceliei si i-a spus si ca sa scape de nini i-a spus mai intai iei si ea ca sa o faca fericita pe cece a plecat intr-un oras inventat de ea
Apoi a aflat victor si s-a dus la el acasa (p.s)(Dar ea la ambasada eara nicolas)si tomas a gasit-o acolo si nu vroia sa mai auda de ea si acum vrea sa se casatoreasca cu celina (mai departe urmareste serialul ca nici eu nu mai stiu)
Nu nici vorba! celina este mama lui cici adica a ciciliei! Nu este mama lui nini! Si tomac stie!
Cum sa fie? e Sisi! Celina o sa fie mama lui Nini cand o zbura porcu si vacile si oameni o sa aiba puteri supra normale de a se transforma in animale!
P.S uite ultimul episod dar e in spaniola
http://www.desene-animate-online.net/......880cd.html
Bah voi v-ati tampit.Scz expresia. Va luati dupa parerea unuia si voi asa scrieti in continuu.nuuuuuu Celina este mama lui Cece(Cecilia Parker) fetita lui Tomas Parker care se intampla sa fie sub accelasi acoperis...
Defaft secretul e ca e mama lui cici(sisi){stiu ca toate lucrurile duc la nini dar defaft e sisi}
Ma voi astia care credeti ca selina este mama lui nini sau a alt cuiva in afara de sisi, sunteti niste idioti, si nua re cum ca nini sa fie fica lui selina pentru ca nini are aceeasi varsta cu selina.
Celina a abandonato pe cici cand a fost nascuta si la mintit pe ambasador ca cici a fost furata dar el a aflat secretul si a facut proces... uitate si tu pe disney sau peteava.ro si vezi continuarea. Eu nu am mai vazut dar, ma uit ceao FUUUUUUUNDDDDAAA
Nu.Celina nu este mama lui Nini pentru ca Nini si cu ea au aceeasi varsta, iar secretul lui Celina este ca a abandonat-o pe Cici iar ambasadorul(Tomas) a aflat de la o imfirmiera(Eva) iar imfirmiera a lasat un video acolo unde zicea ca : 'La Celina nu i-a fost furata fiica ci ea a ambandonat-o si ca Celina sa fie prima data suspectata' iar apoi ambasadorul a mers si a facut-o in toate felurile si s-au despartit. Apoi urmeaza prcesul unde Tomas si Celina se 'bat' pentru custodia lui Cici.Acolo Celina castiga iar Cici o intreaba pe Celina daca o iubeste iar Celina ii spune ca 'da' iar Cici o intreaba ca daca poate sta cu familia ei si Celian o lasa doar cu o cinditie.sa o poate vizita fara program si cand vrea pe Cici. Apoi o sa vezi tu ce se v-a mai intampla.
Bafta funda?