anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA TPU!
Voi ce credeti despre Rusia?
Mai multe detatlii despre Rusia, Daca eu ma muta in rusia am sa am o viata buna?
Va rog mai multe detalii!
DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

Nivelul de trai e mult sub cel din Occident, deci n-ar fi o alegere prea buna. Nu vad de ce ai vrea sa te muti acolo.

| Themisterman a răspuns (pentru sublime89):

Pentru ca e o tara puternica si bine platita, Dar sunt oameni niste retardati care lucreaza in Italia si lucreaza la un job mic de chelner si primeste 500 euro pe luna al naibi de idioti italieni, Rusi platesc la un chelner 1500-2000 dolari pe luna asta e viata! Asta e pararea mea

| sublime89 a răspuns (pentru Themisterman):

E alegerea ta, si tu stii ce e bine pentru tine. Eu atat am spus (si e adevarat, poti verifica oriunde), ca in Rusia majoritatea oamenilor au un nivel de trai mai scazut decat al occidentalilor.

Ai dreptate, dar am vrut sa te intreb ceva! Vadca esti cam optimist!
Tu ce crezi intre SUA si RUSIA la locul de munca care e cel mai buna alegerea sa traiesti o viata normala! DAU FUNDA DACA RASPUNZI LA ACEASTA INTREBARE?

Cea mai buna alegere e din nou tara in care oamenii o duc cel mai bine, adica SUA. Pe site-ul asta poti sa vezi o lista cu tarile lumii in functie de nivelul de trai: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_Human_Development_Index

Dupa cum vezi, SUA e pe locul 3, iar Rusia doar pe 55.

Multumesc chiar aveam nevoie! What norvegia e primul loc?

N-ai pentru ce. Da, tarile nordice sunt foarte dezvoltate din punctul asta de vedere.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tot saracie e acolo, diferenta e ca tara lor e cea mai mare din lumea asta si Putin e karatist.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Internet cu viteza de cacao, monitorizat, viata de cacao, dupa mine n-ai ce face.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate,viaţa fie rea sau bună tu ţi-o faci cu mâna ta. De tine depinde totul.Nu contează că trăieşti în Mozambic sau că trăieşti în Dubai; ceea ce contează este să trăieşti viaţa aşa cum îţi place ţie. Este adevărat că fiecare teritoriu are un trai mai ridicat sau mai scăzut el influentându-ţi confortul. Acesta te poate ajuta în obiectivele tale mai mult sau mai puţin însă ceea ce ar trebui să faci este să-ţi trăieşti viaţa indiferent unde eşti. De ce să trăieşti toată viaţa doar pe un singur teritoriu? De ce să nu te bucuri splendoarea tuturor culturilor existente? De ce să stai închis doar într-un colţ de lume? Călătoreşte, descoperă, învaţă tot ce te poate ajuta.
Cât despre Rusia este o ţară frumoasă în mare parte, cu o cultură diversă, un relief variat. N-ar trebui să te stabileşti într-o ţară doar pentru simplul fapt că e mai bine dezvoltată d.p.d.v economic decât propria ţară. Decât să te stabileşti în Rusia mai bine ai călători în mai multe state inclusiv aceasta dacă ţie îţi place.Ai putea merge în China,Egipt,Tibet, Grecia, Cambogia, India, Mexic etc. Sunt atâtea locuri frumoase de văzut de ce să te stabileşti într-un singur loc?
România este o ţară cu resurse bogate şi cred eu că ai duce o viaţă mult mai decentă decât în Rusia, chestia e să ştii şi să vrei.

| 0x11111051 a răspuns:

Depinde daca cunosti rusa si cu ce scop te duci.

Întrebări similare