anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vouă cat timp va ia să vă aranjați înainte să ieșiți din casă? Mie îmi cam o ora, ora jumate maxim.Mai întâi îmi fac părul.Trebuie să mă hotărăsc dacă îl vreau drept sau ondulat.Daca îl vreau drept folosesc placa, daca îl vreau ondulat folosesc drotul si apoi fixativul ca să reziste mai mult timp. Apoi deschid șifonierul si ma gândesc cu ce să mă îmbrac.Niciodata nu sunt hotărâtă.laughingDacă aleg o bluza si un pantalon după aceea imi dau seama că nu se potrivesc si îmi schimb bluza sau pantalonul si iar trece timpul. Apoi mă gândesc ce bijuterii să-mi pun.Imi pun vreo 7-8 brățări pe mâna dreaptă,un ceas pe mâna sranga,imi mai pun si un inel, colier sau medalion si bineînțeles cercei.Toate trebuie să se asorteze cu ținută, bineinteles. Apoi mă gândesc cu ce culori să mă machiez.Ma gandesc ce culoare sa aiba fardul de pleoape:galben,verde,mov,albastru,maro, argintiu sau roz.Astea sunt culorile pe care le folosesc de obicei.laughingAleg o culoare care să se asorteze cu bluza mea. Apoi mă gândesc cu ce ruj să mă dau:roșu,roz,portocaliu sau mov.laughingStiu, e greu să fii femeie.La sfârșit mă dau cu parfum.De obicei mă dau cu Armani Cote dar mai folosesc si parfumuri de la Avon.laughingCâteodată mă parfumez atât de tare că dacă stă cineva lângă mine începe să tuseasca sau să strănute.laughingOdata un bărbat m-a înjurat ca m-am dat cu o tonă de parfum.

Răspuns Câştigător
| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Maxim 20 de minute.

23 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

10 minute

| Drimmero a răspuns:

10-15 minute

| T0T a răspuns:

2 ore.

| syd a răspuns:

5 minute ca sa arat asa http://imgur.com/AWdY9BX

| Yaesmin a răspuns (pentru T0T):

Pe bune? Eu cred că răspunsul e dat la mișto, adica sunt sigură de asta.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Nea' Mireasa)))))

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Si mireasa sta mai putin laughing

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Mie chiar nu-mi place sa astept atat dupa cineva care se aranjeaza in ultimul hal, noi barbatii in 15 minute ne-am dat cu mana prin par, un parfum, ne aranjam si aia e/

| Habbsha a răspuns:

Dacă e vorba doar de aranjat cred că în jur de 20 de minute, dintre care 15 le petrec ca să mă hotărăsc cu ce să mă îmbrac.

anonim_4396

Stiu, e mai naspa la fete. E bine ca mi/a luat doar 2 luni la prietena mea sa ma invat cand imi spune sa ma duc la 9 la ea sa iesim, eu ajung pe la si jumate laughing.

Cand iesi cu o fata in oras, iti zice ca la 8 e gata sa zicem,, pleci la 10 d-acasa.

anonim_4396

laughing

Prefer de 1000 de ori ca fata sa fie cat mai naturala, sa nu aiba chipul acoperit de lut,, consider ca machiajele chiar ascund frumusetea adevarata.

anonim_4396

Stiu dar ce sa le fac eu daca ele cred ca sunt mai frumoase cu vopsea pe moaca? ARata doar cat de false sunt.

Ce vopsea... direct ipsos!

| LoveSleep a răspuns:

Mă gândesc la tine și îmi vine să îmi bat copiii.
Just in case.

| Tiger7777 a răspuns:

Maxim 10 minute

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Bate-i cu cureaua de la ceas.(copiii)

| CleanHeart a răspuns:

O jumata-te de ora.
O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Https://youtu.be/dORK0YRWkOQ

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

15 minute.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Doar o ora si jumatate? WOW. Soacra-mi ii ia 2-3 zile, apoi ii trece si pleaca la biserica pentru a fi la curent cu ultimele barfewinking laughing

| mgtow a răspuns:

30 min