| ĐǿŁŁY a întrebat:

BUNA TUTROR!
In ziua de azi ca si in oricare altele am dat mai multe raspunsuri ca sa zic asa:serioase.Deci n-am facut misto.
Si m-am simtit tare bucuroasa ca dau sfaturi care ar putea ajuta pe cineva.Nu m-am gandit deloc la fundita ca in alte dati.
1)Ati trecut si voi prin experienta de a da raspunsuri fara a te gandi deloc la fundita?
2)Va plac persoanele de pe TPU care in urma raspunsului cersesc o funda?(Eu una ma simt constransa de ei)
Parerea mea.
Multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| sweetyaliii a răspuns:

1. Dabig grin nu sunt membra de mult pe acest site dar niciodata nu am cerut funda. nici macar nu stiu cu ce m.ar ajuta laughing
2. Mi se par putin disperate big grin

Np >big grin

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

1) Normal că nu mă gândesc la fundiţă. Îmi place să ajut diferite persoane, îmi creează o stare de bine mie îmi primul rând. Şi e interesant cum cu experienţa ta de viaţă poţi ajuta pe alţi.
2) Nu îmi plac, niciodată nu am să acord fundiţă cuiva care cerşeşte chiar dacă merită.
Ne bucurăm că-ţi place aici! Baftă!

| Pupily92 a răspuns:

Sicer vorbesc, si la modul cel mai serios.cu ce te ajuta fundita? ok...la un moment dat(peste cateva luni, ani) devii expert TPU, membrul anului.acuma: la ce-ti folosesc astea? e ceva virtual. daca mi-ar da fundele acasa, sa-mi trimita prin posta, as sta toata ziua pe TPU de cand ma trezesc si pana noaptea tarziu. dar asa...nu vad rostul.

si cersetorii... mi se par penibili si inviosi. vor sa ajunga in frunte, sa fie peste toti, sa se simta importanti. cu toate ca, cei mai multi primesc "stupid" atunci. pentru ca asa sunt. :)
iata un exemplu: http://www.tpu.ro/sanatate/cum-sa-am-grija-de-sanatatea-ochilor-mei/
este vorbe despre @doar eu a răspuns:
"Morcovi ajuta la asta si ai putea sa iti faci si un control din cand in cand nu? :Xpot primi o fondita te rog:Xms. "

| ratacita_6319 a răspuns:

Ai dreptate, acesta e un site unde te poti sfatui cu cineva...sa ceri sau sa primesti''ajutor'', nu cred ca ar incalzii pe cineva o fundita cand de fapt are nevoie de altceva sa zicem un prieten

popici si o zii cu soare:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.De cand am descoperit acest site(am avut o luna de activitate anonima inainte sa-mi fac cont)si pana acum nu m-am gandit o clipa la fundita.Cand raspund am acea satisfactie ca pot ajuta si atat.
2.Este destul de suparator sa vezi 85%din raspunsuri in care se cere fundita, dar trec cu vederea lucrul asta si-mi vad de ale mele.In schimb, nu inteleg si nu am inteles niciodata aceasta satisfactie pentru fundite a unor utilizatori.

| ĐǿŁŁY explică:

Aveti foarte multa dreptate!

| Doddel a răspuns:

1)mereu dau raspunsuri sa ajut nu pentru fundita, daca iau si fundita cu atat mai bine
2) Le urasc dau raspuns repede si apoi fundita, daca nu e bun raspunsul tot vor fundita