| lovefan a întrebat:

Unei prietene foarte bune ii place de un baiat si vrea sa ii marturiseasca sentimentele. I-am spus de la bun inceput ca nu o consider o idee prea buna. Vreau sa o ajut. M-am gandit ca i-ar prinde bine mai multe pareri, asa ca m-am gandit imediat la utilizatorii TPU. Voi ce parere aveti? Daca ii spune acest lucru, o va considera cam prostuta sau exista sanse sa o placa si el din momentul in care ii va spune?

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Depinde big grin daca tot vrea sa-i spuna ar trebui sa fie sigura ca si el o place happy, daca chiar are asa mult tupeu si nu vrea sa mai piarda timpul, poate sa-i spuna, cel mai bine fata in fata, macar asa ii vede si reactia, chiar daca poate e mai greu datorita emotiilor happy ii poate spune ca il place si daca ar vrea sa fie impreuna happy dac aprimeste un raspuns negativ eventual il mai poate intreba daca raman doar prieteni happy
desi ar fi mai sigur sa mai astepte un pic, sa-i arate ca il place si sa vada daca face el primul pas big grin

1 răspuns:
| Elena1234456 a răspuns:

Eu i-am spus unui tip asa direct, dar nu m-a placut si am cam dat-o in bara.Cred ca difera de la baiat la baiat reactia.