anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
Voua nu va provoaca un seniment,ciudat atunci cand cineva raspune la mesaje cu,,aha",nu stiu",,poate",,,ok",,nu",,,bn ". Mie mi se pare ca acea persoana este suparata sau ca nu vrea sa vorbeasca! Sau daca pune mai multe litere la un cuvant,, nuuuuuuui" am impresia ca urla laughing)
Voi nu ati patit asa?

12 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Exact asa sunt si eu.laughing)

| SkyPilot a răspuns:

Mai degraba nu are ce spune. In vorbirea curenta se folosesc astfel de expresii ca sa ii arati interlocutorului ca esti atent la ce spune, dar pe retelele de socializare ele nu au sens.
Cine pune mai multe litere de regula vrea sa intareasca ceea ce spune (si urlatul este un mod de a intari happy ). Si acest lucru se foloseste in vorbirea curenta, exact cu acest scop.

| AirănMeidăn a răspuns:

De fiecare data. De obicei cand iti raspunde cu "ok" "aha" "bine" ori e dezinteresat/a ori e indiferent/a

| Mayar a răspuns:

Depinde. Cum e mesaj, nu ii poti auzi tonul. Daca zice 'ok' - pur si simplu e de acord si cu asta basta. Conteaza contextul si persoana, nu se poate generaliza chiar asa.

| Vvistula a răspuns:

Nu stiu eu ma enervez rau cand cineva imi zice aha si ii zic de dinainte sa vorbim sa nu zica aha ca nu mai vorbesc si restul denota indiferenta mai ales prescurtarile gen bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam da...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa e cum zice si iron maiden, si daca cumva iti scrie la un moment dat hai sa ne... spunem povesti de noapte buna in timp ce ne tinem in brate, sa nu cazi in capcana! e doar un truc sa-ti fure ursuletul preferat in timp ce dormi.

| bleakk a răspuns:

Nu lua prea in serios ce si intampla pe site-urile de socializare. Acolo nu-i viata reala. Nu combina / amesteca impresiile/vorbele persoanelor din mediul virtual cu realitate. In realitate, poate nu sunt asa plictisite/dezinteresate. Si uni soun "aha/ok/bine" doar la misto, nu neaparat cu un scop anume sa supere pe cineva. Pur si simplu asta le e limbajul care i-au facut 'mari:.

| jewnina a răspuns:

Ba da si daca te mai si intereseaza ca si pereche, te simti si mai naspa

| SkyPilot a răspuns (pentru jewnina):

Mai bine il pui sa te invite afara happy Astfel de iesiri vor deveni amintiri frumoase, statul in fata ecranului cel mai probabil nu.

| jewnina a răspuns (pentru SkyPilot):

Daca trebuie sa il pui tu sa te invite afara, mai bine fara...parerea mea

| SkyPilot a răspuns (pentru jewnina):

Daca vorbim de oameni normali, ai perfecta dreptate. Dar majoritatea userilor aici au pe la 14 ani si multi sunt din specia care traieste in fata unui monitor.