Mai degraba nu are ce spune. In vorbirea curenta se folosesc astfel de expresii ca sa ii arati interlocutorului ca esti atent la ce spune, dar pe retelele de socializare ele nu au sens.
Cine pune mai multe litere de regula vrea sa intareasca ceea ce spune (si urlatul este un mod de a intari
). Si acest lucru se foloseste in vorbirea curenta, exact cu acest scop.
De fiecare data. De obicei cand iti raspunde cu "ok" "aha" "bine" ori e dezinteresat/a ori e indiferent/a
Depinde. Cum e mesaj, nu ii poti auzi tonul. Daca zice 'ok' - pur si simplu e de acord si cu asta basta. Conteaza contextul si persoana, nu se poate generaliza chiar asa.
Nu stiu eu ma enervez rau cand cineva imi zice aha si ii zic de dinainte sa vorbim sa nu zica aha ca nu mai vorbesc si restul denota indiferenta mai ales prescurtarile gen bine
Nu lua prea in serios ce si intampla pe site-urile de socializare. Acolo nu-i viata reala. Nu combina / amesteca impresiile/vorbele persoanelor din mediul virtual cu realitate. In realitate, poate nu sunt asa plictisite/dezinteresate. Si uni soun "aha/ok/bine" doar la misto, nu neaparat cu un scop anume sa supere pe cineva. Pur si simplu asta le e limbajul care i-au facut 'mari:.