| crina21 a întrebat:

.. am primit un colet prin posta romana, insa la vederea lui l-am desfacut sa vad daca ceea ce imi doream era acolo (specific ca am facut o comanda online). Bun... pana aici, aparent toate bune. Avand in vdr ca nu era intocmai ceea ce imi doream, tanti, draguta de fel, imi anuleaza chitanta pe care am platit-o pentru colet, si ma pune sa completez foile pentru a-l trimite inapoi asa cum l-am lasat. Bun!
Ajunge coletul inapoi la persoana care mi l-a trimit, si imi spune ca, continutul a fost taiat, nu stiu ce, nu stiu cum, ca a facut plangere penala, si alte chestii, ma sperie cu politia si cu un dosar penal. Bun, si totusi, eu ce vina am? El pe de-o parte insista asupra faptului ca s-a umblat in colet, eu pe de alta parte, dupa achitarea sumei de bani, si dupa ce anuleaza tanti chitanta, il trimit inapoi...Pana unde poate ajunge povestea asta?

1 răspuns:
| clauss a răspuns:

Se mai intampla sa se umble la colete, dar cred ca cei de la firma nu-s seriosi, mai pe romaneste cred ca ti a dat teapa, nu cred ca se ajunge nicaieri, dar tu te poti duce la protectia consumatorului si sa depui o plangere