| Romario1 a întrebat:

Buna ziua! Credeti ca o greseala foarte mare pe care ai facut-o fara sa-ti dai seama, a venit pentru ati schimba modul si felul de viata? Credeti asa ceva?

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu m-as baza pe aceste teorii, mai degraba ai grija cum reactionezi la ceea ce s-a intamplat.

| RAY a răspuns:

Nu am știut că am adhd pentru că toți doctori spun că dispare la 18 ani,am inceput sa scriu Intr un jurnal comportamentul meu și astfel am văzut ce e de făcut, adhd trebuie dovedit clinic, nu toți suntem agitați mereu, este doua feluri cei agitați mai mult copii și cei care au lipsa de concentrare sau poți avea ambele, trebuie sa aduci pe cineva din familie nu se da ușor diagnosticul

| J0B0MAT a răspuns:

Nu. Doar să mă învețe să nu mai fac acel lucru.

| Garni28 a răspuns:

Fiecare lucru pe care il faci sau care ti se intampla in viata, e de fapt un mijloc pentru a invata ceva, pentru evolutia ta ca persoana, care nu este intotdeauna ascendenta, ci mai degraba cu suisuri si coborasuri. Eu nu cred ca exista greseli pe termen lung. Pentru ca nu stii ce s-ar fi intamplat in alte conditii, poti doar sa fii recunoscator pentru prezent. Intotdeauna se poate mai bine, dar intotdeauna se poate si mai rau! E bine sa fii realist, dar este mai bine sa speri decat sa disperi.
Pentru mine, fiecare moment trait reprezinta un 'efect al fluturelui'.