| StefanescuDaniel a întrebat:

Buna ziua stimati colegi de pe TPU! Am si eu o intrebare pentru cei care va pricepeti. Un prieten a dat de o problema in urma cu cateva zile si chiar as vrea sa il ajut dar nu stiu exact cum as putea face asta. A fost la o sala de jocuri unde a bagat peste 50.000 de lei in aparate fara sa castige nimic iar acesti bani se vede ca i-a bagat deoarece a jucat mereu cu cardul salii respective deoarece are card VIP la ei. Poate sa faca ceva pentru a recupera acei bani? Pe mine m-a suparat faptul in sine cand am auzit ce a patit deoarece la fel am patit si eu la Bucuresti in urma cu 1 an jumate sau doua, am schimbat si bagat intr-o zi 20.000 de lire sterline + circa 30.000 de lei care i-am avut dar nu am facut nimic deoarece nu stiam ca se pot recupera acei bani. La mine din moment ce a trecut atata vreme sunt constient ca poate nu se mai poate face nimic acum, dar pe el banuiesc ca as putea sa il ajut cumva din moment ce au trecut doar cateva zile de cand a pierdut banii. Precizez faptul ca am incercat amandoi sa sunam la Oficiul National pentru jocuri de noroc dar nu raspunde nimeni, si am incercat in repetate randuri nu doar o singura data. Astept raspunsurile voastre. Dau funda pentru cel mai folositor raspuns! Stima si multa sanatate!

1 răspuns:
| Solane a răspuns:

Puteti voi sa-l sunati si pe Papa, ca tot nu recuperati banii. Nu l-a fortat nimeni sa joace. A facut-o de buna voie. L-ai fi ajutat daca il opreai inainte si nu ar mai fi jucat. Poti sa-l convingi acum sa se autoexcluda, ca sa nu mai joace niciodata.