Si ideea asta a fost data d oz?
tu nu vrei sa vb cool, vrei sa vb taraneste. e cu totul alta chestie. o sa te invat eu si asta in privat. oricum ti-am promis niste lectii d injurat si pana acum nu le-am prea tinut...ma sacrific eu si d data asta.
sa te mai aud ca zici ca nu te iubesc si sunt rea
Cica sa vorbesti cool Adica sa vorbesti ca o pitzi? Daca da, atunci de exemplu cand vorbesti la tel sa zici intruna : hă, unde? hăăă hă? pă heaven/bamboo? hăăă? unde? si sa zici cat mai des pă trend.
Mady sau Mada, nu te lua dupa toti prostii de pe strada. Daca nu pui virgula si scrii cu pă in loc de pe nu esti cool, este doar analfabeta.Parerea mea.Nu sunt tocilara, dar stiu ca daca incerci sa iti strici viata, mai ales cu vorbitul nu ajungi nicaieri si asta nu te va face nici decum cool.Am vazut odata si stiu si acum o chestie:"Esti cool si daca vorbesti corect", si eu cred in asta.Ma gandesc ca si ceilalti membrii TPU sunt de acord cu mine.Nu stiu ce sfat sa iti dau, eu nu sunt cea mai cool, insa toti ma considera si cool, fara sa fac eu ceva.Fii tu insati, zambeste, fii sincera, nu te da in spectacol, vorbeste cu cei din jurul tau si mai important nu te transforma intr-o blonda fitoasa! Fii tu insuti, de unde stii ca ceilalti nu te considera deja cool?-nu iti spune nimeni asta in fata.In primul rand incearca sa intelegi ce este acest "cool", eu una nu stiu sa iti zic daca ma intrebi, pentru fiecare inseamna altceva.Ca stil, nu stiu, ia-ti haine "cool", adica mai sexy, mai mulate, mai scurte, rochite dragute, blugi scurti, fusta de blugi, bratari si cercei mari(cum se poarta). Ia-ti reviste pentru adolescenti -iti recomand cool girl, are cam tot despre haine cool si machiaj la moda. Poti sa le trimiti lor sau celor de la bravo un mail si sa ii intrebi ce ai intrebat pe TPU, au psohologi buni si raspunsurile lor sunt chiar de ajutor.Sa stii ca acum... un telefon shic cu clapa, shina ori unu cu touch screen este mereu bine primit in grupul "cool". Succes!
Eu nu inteleg cum vrei tu sa vorbesti cool daca stii sa vorbesti si sa scrii corect gramatical nu inteleg ce vrei tu cool
explica-mi chiar nu inteleg
Stii tu... eu ca si ceilalti consider ca "cool" e sa vorbesti corect, mai putini stiu sa faca asta. Analfabeti, draga mea, gasesti la orice colt de strada, daca chiar tii sa inveti sa fi "cool" in sensul tau da, poti incepe prin a`ti distruge vocabularul:p, dar eu te rog sa nu faci asta. Iti mai dau un exemplu... ce cosideri tu tare, sa stai cu o fata 5 ani sau sa stai cu 5 fete pe zi?
.
Sper sa intelegi unde bat>
Deci tu vrei sa fii cool adica sa s uite restul la tine si sa spuna,, vaii c tare e tipa asta". Trebuie sa recunosc ca ai un picutz d dreptate. Daca vorbesti stalcit, scuze,,, cool" m o sa atragi atentia dar ma ndoiesc ca o sa ti placa pers. cre or sa fie impreionate d asta. Ideea e sa t placa oamenii pentru c esti tu. Fiindca esti amuzanta, sincera, fiindca s pot baza p tine, chestii din astea
. Si cel mai important, fiindca t accepti asa cum esti. Fiindca lucrezi la defectele tale si ti vezi calitatile.
Trebuie sa t accepti tu p tine asa cum esti. Da stiu ca suna a cliseu si ca o sa zici ca te ai saturat de el. Dar ghici c, chiar asa e. Cnd o sa incepi sa ti dai seama ca faptul ca accepti ca gresesti ca orice om te face super, mai ales atunci cand inveti ceva din greseala aia, o sa vezi ca o sa t respecte si altii
.
Cauta p net,, dezvoltare personala" sau,, cum sa am incredere in mine" sau carti sau etc. O sa vezi c smecher e sa fii ok cu tine. Bafta:*
Aoleo...asa s-a ajuns de numai jumatate au luat bacu' acum cateva saptamani? Trist
Asta nu mai e de gluma, ia-l ca pe un sfat cat se poate de prietenesc: du-te la scoala, si invata, tine-te de scoala ca sa poti si tu sa iti faci un viitor si ca peste cativa ani sa nu ajungi sa furi, sa cersesti sau mai grav, efectiv sa mori de foame.
Nu-i de gluma cu asa ceva.