| madycumada a întrebat:

Bunăăăhappy
Deci sunt foarte speriatastraight face.
De la un timp, tot stranut, si imi e frig.
Oare e posibil sa fiu peste?
Am vorbit cu OZ, si a spus ca ar fi o posibilitate, dar vreau sa imi spuneti si voi.straight face
Stiu sa inot, si de aceea am incercat in vana dar nu am putut, asa ca am indoieli.
Voi ce ziceti, sunt sau nu peste?
Plzzz help!
Dau funditabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| oz a răspuns:

Este o incrucisare:Crap x Rechin.Ai reusit sa te adaptezi mediului terestru, frigul si stranutul "se curata" in timp.

9 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ce legătură are strănutul şi frigul cu un peşte? Îţi recomand să mergi la un psiholog cu cât mai rapid cu atât mai bine. Baftă!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Depinde de miros :-s

| Hmmmm a răspuns:

Ai gresit categoria! intrebarea trebuia postata la trivialaughing
oz e plin d idei bune, il stiu si si mie imi gaseste mereu f repede rezolvarea la diferite intrebari existentiale p care le amlaughing
daca oz a zis ca esti atunci clar estilaughing
eu zic sa vi la mine, mergem impreuna la piscina d 4 ori p sapt.macar nu o sa ma plictisesc singura.
fugi repede in apa ca pestii nu rezista mult p uscat.
app: am sa il intreb p oz ce fel d peste esti deoarece sunt curioasa. oare esti pestisorul d aur?smug

| JustMe a răspuns:

Da clar esti peste, du'te repede si arunca'te in mare.

| LostInDreams a răspuns:

Auzi, tu ai glumit acum? Si inca ceva, cine e OZ? Hai sa iti zic ceva mult mai stiintific:Nu esti peste, esti doar racita, iti recomand un paracetamol sinus si "devii om"big grin.Acum nu stiu daca e o gluma si eu m-am fraierit, dar lasa h20-ul la o parte, si eu stiu sa inot, si eu am stranutat, imi era frig, dar peste? Nu! Astea sunt sindromuri de gripa si raceala, atat.Cum ti-am zis ia un paracetamol si iti trecehappy

| 80Cris a răspuns:

Culmea e ca reusesc sa citesc printre randuri acolo unde-i cazul dar de-aici nu am priceput nimic!
Peste?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa dragoste cu un strain

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum sa fii peste.
asta este ridicol.
te-ai uitata prea mult la filme s. f?
mai bine mergi la medic sa te consulte!