Este o incrucisare:Crap x Rechin.Ai reusit sa te adaptezi mediului terestru, frigul si stranutul "se curata" in timp.
Ce legătură are strănutul şi frigul cu un peşte? Îţi recomand să mergi la un psiholog cu cât mai rapid cu atât mai bine. Baftă!
Ai gresit categoria! intrebarea trebuia postata la trivia![]()
oz e plin d idei bune, il stiu si si mie imi gaseste mereu f repede rezolvarea la diferite intrebari existentiale p care le am![]()
daca oz a zis ca esti atunci clar esti![]()
eu zic sa vi la mine, mergem impreuna la piscina d 4 ori p sapt.macar nu o sa ma plictisesc singura.
fugi repede in apa ca pestii nu rezista mult p uscat.
app: am sa il intreb p oz ce fel d peste esti deoarece sunt curioasa. oare esti pestisorul d aur?
Auzi, tu ai glumit acum? Si inca ceva, cine e OZ? Hai sa iti zic ceva mult mai stiintific:Nu esti peste, esti doar racita, iti recomand un paracetamol sinus si "devii om"
.Acum nu stiu daca e o gluma si eu m-am fraierit, dar lasa h20-ul la o parte, si eu stiu sa inot, si eu am stranutat, imi era frig, dar peste? Nu! Astea sunt sindromuri de gripa si raceala, atat.Cum ti-am zis ia un paracetamol si iti trece
Culmea e ca reusesc sa citesc printre randuri acolo unde-i cazul dar de-aici nu am priceput nimic!
Peste?