| AnaaaaaConstantin22 a întrebat:

Bunatpu! din cauza problemelor de sanatate nu am dat2 teste la matematica, dar problema este ca profesoara crede ca ma prefac si nu stiu ce sa fac! trebuia sa avem 3 note iar eu am doar 1! mi-e foarte frica si sunt stresata! pe ce o sa-mi puna note? dau funda va rog sunt fff stresata!

6 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Ai o grămadă de întrebări pe motivul ăsta. Mai dă și tu pe la școală. Nu te duce când te doare ceva dacă nu vrei, dar du-te când ai un test important. Folosești problemele de sănătate ca scuză să scapi de teste. Ai zis în ceva întrebări că nu ai fost pentru că te durea burta, sau capul.
Nu cred că mori dacă te duci fie și pentru ora în care dai test.

| danay72 a răspuns:

Nu te îngrijora, pregateste-te bine si asa nu vei fi luată prin surprindere de ea.Un proverb vechi spune că omul prevăzător vede nenorocirea și se ascunde, deci fii atentă și pregateste-te bine.

| KinoAndreea a răspuns:

Roaga-i pe parintii tai sa ii explice profesoarei fata in fata sau la telefon, ca esti bolnava. Asta e situatia, trebuie sa inteleaga. O sa dai testele cand o sa poti merge la scoala. Eventual de peferabl ar fi sa duci si scutire de la medic pentru cate zile stai acasa.

| AnaaaaaConstantin22 explică (pentru KinoAndreea):

Mereu am adus scutire, si am foarte multe absente ...si chiar daca am scutire, tot nu ma crede, si ea nu este singura profesoara care nu ma crede, mai sunt.

| GazzaRecordsRo a răspuns:

Nici tu nu esti Sfanta Paraschiva, un profesor nu-si face o parere proasta despre un elev model, sa fim seriosi

| Andreeaionela7490 a răspuns:

Bună! Încearcă să-i explici din ce cauză nu te simți bine, scoate-ti o scutire medicală...roagă-ti colegi să-ți explice lecțile pe scurt...sau roag-o pe profesoara ta să-ti explice măcar pe scurt.Și nu-ți fie frică profesori din 2017 n-au voie să te loveasca☺