Daca esti o persoana curata, ingrijita, careie ii place curatenia, atunci vei lua pisica. Daca nu-ti prea pasa daca esti curat, ingrijit, daca pentru tine este ok dezordinea, vei lua catel, cam asa stau lucrurile ce eu le-am observat legat de chestia asta.
Am avut posibilitatea si am, sa intru in case la oameni, asa am ajuns sa observ ce am spus mai sus.
Mai sunt si exceptii legat de cei cu pisici si catei, dar general vorbind cam asa se intampla, cum e omu si animalul adica cum e turcu si pistolu.
Catei is mai dezordonati, fac mizerie, trebuie tot timpul sa ai grija lor, mincare, plimbat etc.
Pisica este un animal care are singura grija de ea, nu trebuie sa ii faci tu nimic, este curata, se spala mai mult decat foarte multi oameni deci pisica dupa parerea mea este animalul de companie cel mai bun as zice, chestia asta, ca are singura grija de ea, este minunat
Care spune ca nu am dreptate sa vina si sa explice, nu doar sa spuna ca habar nu am.
In prezent nu am nici catel nici pisica.Dar inainte am avut pisici la mama acasa, tot timpul, asa ca stiu foarte bine ce spun, am avut si caine, asa ca sa ma scuteasca cei carora au doar catei si cred nu stiu ce chestii.
E foarte vaga intrebarea. Ca ambele pot fi mai bune din perspectiva fiecaruia.
Ambele in mod egal. Nu exista masura de comparatie intre aceste 2 suflete pure
Paris1234 întreabă: