Pai intr-o zi stateam afara si ma uitam la cainele meu. Mi-a venit asa prin minte sa il las liber i-am dat drumu. a fugit ca sageata prin curte dupa mine si m-a prins. M-a pus jos si a inceput sa ma linga si apoi sa latre la mine sa-i dau de mancare.Am adus o paine intreaga ca sa ii dau o bucata, si el cand a vazut-o a sarit pe mine si a mancat-o toata.Cand a venit mama acasa m-a certat fiindca cainele a mancat painea si ca a intrat in casa si ia spart 2 cani puse pe un scaun. Apoi m-am chinuit sa il leg si tot imi dadea cu nisip in ochi si schiorlaia sa nul leg.Am stat acolo cred ca mai mult de 15 min. A venit si tata fix cand sa il leg. M-am ascuns in Dulap ca sa nu ma pedepseasca.Si dupa am plecat afara.Cand am venit seara.am fugit in pat si cand sa deschid usa:
-Andrey vino putin la mine
-Da tata
-Esti pedepsit, bine scumpule?
-Bine ![]()
A doua zi m-a pus sa curat tot prin casa.
Sfarsit! Bafta GaBiTzZa98 sper sa iti placa
Si Sa Imi Dai
FUNDA!
Mi s-a intamplat la scoala. eram la ora de mate si profu scria subiectele de teza la el pe o foaie... eu eram cea mai aproape de catedra asa ca colegii m-au pus sa incerc sa ma uit la pagina de la care erau subiectele... eu m-am ridicat putin si profu m-a vazut si s-a uitat la mine cu o mutra de aia ca toti colegii au inceput sa rada si mi-a zis ca ce fac? si toti am ras
))
sau a mai fost una tot la mate era pe catedra valiza profului cu foaia cu subiectele in ea si profu pe coridor chiar langa usa noastra vb cu cineva... si noi i-am pus pe baieti si deschida valiza si sa ia subiectele, da ei fricosi cu erau se apropiau putin si apoi fugeau inapoi la locul` lor. da o fata a reusit sa deschida valiza, s-a uitat putin inauntru dar n-a vazut foaia care era intr-un buzunar si fix cand a inchis valiza a intra profu pe usa
noi nu mai puteam de ras si cnf profu a intrebat-o ce face la catedra a zis ca ii trebuie un servetel ( noi avem dulapul deasupra catedrei ).
funny, nu? ![]()
![]()
primesc fundita? plz?
Buna! la ora de matematica ne-a chemat cu caietele sa controleze tema si noi in acea ora mancam jeleuri si o colega iulia era in fata cu caietul si i-a cerut colegului inca un jeleu el a aruncat de la vreo 3 metri distanta si jeleul a nimerit in chelia profesorului de matematica.
![]()
vara trecut aimpreuna cu o colega am intrat pe miniclip.ro sa jucam niste jocuri si am gasit jocul scary maze si nu stiam ce se intampla si cand a aparut chestia aceia am urlat cat de tare am putut si ne-am tinut in brate si chiar am plans si eu i-am spus colegei tu iulie mie mi-e frica
a fost cea ma mare sperietura
pe la vreo 6 ani eram obsedata de matze si tata facea baie si cand a iesit din baie m-am ascuns dupa usa si am faxut ca mata cand se sperie de ceva si de sperietura a cazut jos si eu am fugit si fugea dupa mine in toata casa.
tot pe la 6-7 ani l-am pacalit pe tatal meu ca are ceva la picior o furnica, si l-am vopsit cu lac de unghi rosu
nu i s-a mai dus o luna ca nu vroia sa il dea jos cu acetona toti au ras de el ![]()
am varsat piperul si sarea din solnita si sare am mai gasit dar piper nu si am pus pamant fin si asta am mancat in supa pana cineva si-a dat seama