Eu am piercing in buric.
Mi l-am facut acum mai bine de un an, m-am dus la spital la chirurgie si mi l-a facut doctorul. M-a anesteziat si nu am simtit nimic. Dupa o jumatate de ora cand a trecut anestezia ma durea f putin, ca o presiune.Il dezinfectam cu spirt pe un betisor cu vata dadeam pe el si in jurul lui, sau apa cu sare care ajuta mult la vindecare.Cateva luni o sa curga un puroi pana se vindeca de tot.
Daca nu este bazait si scos pana se vindeca, cu toate ca e bine sa-l misty dar nu in primele zile, si sa nu faci baie, doar dus...altfel se infecteaza.
Si o prietena si-a facut singura piercing in buza, tot cu anestezie, xilina, si-l dezinfecta cu sprit...nu are nici o problema.
Dar caty ani ai?
Daca nu te lasa mama incearca in nas, cel cu magnet, ca mai is.sau un stras lipit.si mai tarziu sa iti faci si piercingul, cand o sa ai mai multa libertate
Eu aveam 16 cand mi l-am facut, i-am zis doar la maica mea ca taikamiu nu prea ii de acord, nici macar nu am batut apropo
.
Dar si la scoala am vazut ca profii nu prea agreeaza piercingurile la vedere, si ii pune sa si le scoata.Si asa decat sa tot il scoty si sa-l bagi iar dupa ore, nu-i bine.
Stay linistita o fi zis ea ca la 18 ani, asa imy ziceau si a mei cand eram mai mica de unele lucruri, la 18 ani
. cu timpul isi schimba si ei gandirea, prind incredere in tine te lasa mai libera pe masura ce cresti.
Acuma nu stiu cum o sa faci u cu piercingul tau, daca ti-l faci sau nu. dar eu te sfatuiesc sa mai astepti.Si unde am fost eu sa mi-l fac mi-a zis sa am 18 ani dar eram cu maica mea si mi l-a facut.
In alte parti il fac fara parinti daca ai 16 ani impliniti.
Da eu vreau in nas nu stiu cum sa o conving pe mama daca pot sa imi fac. nu vrea nikaieri decat in ureche sh acolo maxim 3 ca a zis daca o sa imi pun pierce unde vreau peste cateva luni o sa ma sh droghez.asa ca nu stiu cum sa o conving.
A zis ca la 18 ani da frateeeee atunci nici nu o sa imi existe eu am 12 ani jumatee sh a zis ca in ureche da ce dracu ce aare in ureche si nu are in nas daca ar fi sa se infecteze s-a infecta peste tot nu doar in nas... da ea nu intelege:@
Loryoficial întreabă:
PervBrunette întreabă: