| drumurile a întrebat:

Care e treaba de s-a picat anul asta asa de mult la bac? liceu din buzau nici macar un elev promovat :O, in multe multe licee 95% respinsi, am prieteni care au picat, e primul an in care aud, anii trecuti toti prietenii, cunoscutii mei luau bacul, ce s-a intamplat in acest an? eu sunt eleva la seral peste 2 ani am si eu bac, ma cam ingrijoreaza ce s-a intamplat anul asta, stie cineva care e treaba? se vor inrautati lucrurile mai rau de atat?

4 răspunsuri:
| Moni. a răspuns:

Daca inveti, nu big grin
Succes

| Ancestralsoul a răspuns:

Asta e realitatea din sistemul de invatamant.Cu cat tinerii vor distractie mai multa si carte mai putina nu e de mirare ca pica bacu.Ar trebui sa se inrautteasca altfel vom ajunge cei mai prosti din europaCu siguranta ca profesorii nu se vor mai risca pentru niste banuti sa treaca la examene toti inaptii.Nu trebuie sa fii de 10, dar cine nu invata nu merita sa treaca.

| Cryssbest a răspuns:

Ironic e ca nu ar fi neaparat o inrautatire, ci o dovada ca "pilele" nu mai functioneaza! Depinde din ce perspectiva privesti lucrurile!
Sigur, ar mai fi si dovada ca invatamantul romanesc nu face altceva decat sa te streseze inutil. Anul asta au capitulat si cadrele didactice - li s-a taiat din salarii - si de aici grevele care au inrautatit o situatie si asa delicata.
Daca te pregatesti serios, chiar nu ai de ce sa-ti faci griji.

| MisterKat a răspuns:

Nu au vrut sa invete, multi sunt innebuniti dupa sex (printre care si tu din ce observ din intrebarile tale) si cluburi, alcool, manele. Nu-i nimic, cu cat pica mai multi cu atat e mai bine. Sper sa mai pice niste dobitoci si in sesiunea din august! Daca vrei sa iei BAC-ul invata!