Scopul meu in viata este sa-mi intemeiez o familie si sa devin cineva important.
-Sa termin o facultate
-Sa devin cineva in viata
-Sa-mi intemeiez o familie
-Sa am o casa doar a mea
-Sa nu depind de nimeni.
-Sa ma realizez in viata
- Sa am o familie frumoasa
- sa castig bine
-Sa fiu fericita
-si cine stie... poate intr-o zi pot sa schimb lumea
Scopul fiecarui om in viata este fericirea! Si nu conteaza ce trebuie sa faca pentru asta! Niciodata nu se simte fericit pe deplin deoarece din ce are din accea vrea mai mult, se simte trist ca nu are mai mult. Si nu ma refer numai la bani! Vrea sa termine o scoala, o facultate, dar parca nu e fericit daca nu se casatoreste, pana la urma se casatoreste, dar ar fi mai fericit daca ar avea si copii, pana ala urma ajunge si la acesta realizare, dar totusi ii lipseste ceva, nu are o casa a lui, isi face o casa/o cumpara, dar tot nu e fericit, nu are destui bani sa-si intretina familia, isi gaseste un job bunicel cu care poate sa-si intretina familia, dar tot nu e multumit si fericit pe deplin caci ii lipsesc prietenii, isi face prieteni insa tot nu e fericit caci realizeaza ca viata a trecut, a ajuns batran si toate aceste nu il mai fac fericit in totalitate caci stiind ca acum cand in sfarsit le are pe toate, mai are putin si se stinge din viata! Pacat dar asa e omul nici nu stie cand trece prin viata! Si eu consider ca trebuie sa te multumesti cu ceea ce ai, sa pretuiesti ceea ce ai si sa te bucuri cat poti de mult cu ceea ce ai si nu in ultimul rand fii mandru de ceea ce ai!
Scopul meu in viata este mantuirea duhovniceasca(adica de e ajunge in rai si de a deveni bun, bland, smerit, intelept si bine placut Lui Dumnezeu). Acesta ar fi scopul fiecarui om.Dar fiecare om e interesat de viata.Viata e trecatoare! Si Viata nu e ta na-i dreptul sa faci ce vrei cu ea ci Dumnezeu ti-a daruit-o.El ti-a daruit viata tu ce-i daruiesti?