Culoarea mea preferata este turcoazul! Ea imi inspira:energie, putere, vointa, extravaganta, dorinta de a trai, de ati spune puntul de vedere si de a te exprima liber! Ma face sa zambesc si ma duce cu gandul la vara, la culoarea marii din Grecia si la valurile linistite sau nebunatice ale oceanului.
Turcoazul ma face sa-mi doresc sa zbor deasupra norilor, sa visez, sa compun versuri, poezii sau fantezii!
Cand o sa mor as vrea sa fiu intampinata la poarta raiului de un inger cu ochii turcoaz pentru a putea visa si a avea sentimentele traite in viata si pe lumea cealalta! Traiasca inspiratia si visele!
diydutziyk
Albastru- imi place foarte mult
Imi inspira puritate, libertate, sinceritate
Mie imi place mult: verdele, movul si turcoazul, sunt culorile care ma linistesc!
:*
Imi place albastrul, exprima creativitate, sinceritate.
Rosul aprins- studiile arata ca daca pori rosu ai mai multe sanse sa castigi ce ti-ai propus.
Movul- ma linisteste.
Vernilul- corectie, asta chiar ma linisteste.
Albastrul ma face sa ma simt liber in timp ce verdele imi sugereaza ideea de a fi una cu natura.
Albastrul intotdeauna ma duce cu gandul spre nori, spre marile departari astrale. iar in nori gasesc ceva extrem de deosebit, ma face sa ma simt unul din ei si ca as putea pluti deasupa ganduriilor.
ReeaRissa întreabă:
Neagracaceara întreabă: