| OnlyDga a întrebat:

Cat la suta credeți în zodii? De multe ori citeam horoscoape și multe lucruri care se potriveau. Eram sceptic la început. Chiar credeți ca zodia poate influenta o persoana atât de mult?

15 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

-15%

| Jassmina a răspuns:

Nu cred deloc, zodia nu infleunteaza comportamentul unei persoane, dar personalitatea, educatia si inteligenta, cu siguranta sunt cele care o influenteaza.

Cei care scriu zilnic horoscopul o fac intr-un mod atat de evaziv, ca fiecare are impresia ca i se potrieste, cand in realitate sunt foarte departe de adevar si imposibil sa o aplici tie, care sa zicem esti nascut la inceput de zodie, cu unul care este nascut la sfarsit sau 1 saptamana mai tarziu.

| Jassmina a răspuns:

Sunt controverse mari explicate de oamenii de stiinta si astrologi, cu privire la influenta hororscopului asupra vietii oamenilor.

Citeste acest articol:


https://adevarul.ro/......index.html

| Frank51 a răspuns:

100%. Eu am câștigat de 5 ori la loto că așa scria în horoscop.

| supadeceapa a răspuns:

Te influențează doar dacă citești.

| johnnny123 a răspuns:

Ar fi imposibil ca unele "predictii" sa nu se potriveasca daca sunt suficient de vagi si sunt citite de suficient de multi oameni care cred in tampeniile astea.

Este ca in bancul ala:
"Imi place sa le spun oamenilor sa se gandeasca la un numar de la 1 la 100, iar apoi sa-l ghicesc. Nimeresc extrem de rar, dar si cand nimeresc..."

| halogen001 a răspuns:

0% adevar. La aceeasi data si in acelasi timp se nasc foarte multi copii: 16 000 copii/ora si o foarte mica parte din cei 16000 se potrivesc cu fanteziile din horoscop, plus ca a face o asemenea asociere dintre data nasterii si caracteristicile individului e total nefondata stiintific. Concluzia e ca avem parte de 100% fantezie comerciala care aduce profit fara a fi ceva util omului.

Răspuns utilizator avertizat
| Clauden a răspuns:

0%

| Genevaaa a răspuns:

Eu extrag informatii de pe site uri ale astrologilor, nu orice site care scrie despre zodiac numai pentru clickuri. Am "studiat" sa zic asa mai profund si am inteles ca nu este vorba doar de zodia noastra primara, ci sunt mai multe dar fiindca trebuie sa te intereseze putin ca sa descoperi asta si multora li se pare aberant, lumea nu prea cunoaste chestia asta. Iti pot spune mai multe, daca vrei. Folosesc site uri(care calculeaza niste chestii pe care numai astrologii ar putea dar chiar si asa e complicat) si nu de putine ori am ramas uimita sa vad ca astrologia mi-a descris trecutul perfect si spune si despre viitor.

| OnlyDga explică (pentru Genevaaa):

De ce nu. Chiar sunt interesat.

| Genevaaa a răspuns (pentru OnlyDga):

Iti dau raspunsul maine. Este mult de scris, am scris ceva acum dar ma pun sa dorm caci am asteptat de mult sa imi vina somnul

| DoctorFrankenstein a răspuns:

Nu stiu dar mie culmea mi se potriveste cam tot ce scrie la cel al zilei care ma reprezinta.
Cauta horoscopul zilei tale de nastere ca acela a rtrebuii sa te descrie pe fiecare in parte in general.
https://astromax.eva.ro/zodiac_european/2-Martie.html

| Kiara7 a răspuns:

Personal cred în ele, am văzut asemănări între persoanele de aceeași zodie, multe lucruri mi s au potrivit și de multe ori fie m-am înțeles sau nu cu anumite zodii. însă nu las asta sa ma influențeze foarte mult când întâlnesc persoane noi (inclusiv acele zodii unde predomina persoane pe care nu le agreez) păstrez asta mai mult ca un hobby. dacă te interesează mai multe cauta pe net birth chart ul tău (trebuie sa iti știi ora nasterii) și ai sa găsești mai multe detalii despre ce reprezinta fiecare.

| BabaOarba a răspuns:

Bineinteles ca se potriveste ce citesti, deoarece sunt lucruri foarte generale. Fa altfel, citeste horoscopul pentru ziua anterioara. Mai mult, citeste horoscopul pentru toate zodiile si incearca sa-l identifici pe al tau, fara sa te uiti care cum sunt.

S-a facut odata un experiment, un grup de persoane a fost pus sa raspunda daca horoscopul dintr-o anumita zi li se potriveste sau nu. 80% au spus ca da. Li se daduse un horoscop identic tuturor, indiferent de ce zodie apartineau...

Ai tendinta sa te mulezi pe horoscop in dorinta de a crede ca este real. Ai dorinta sa crezi ca este real pentru ca iti da un sentiment de siguranta daca crezi ca poti cunoaste viitorul.

De altfel in ziua de astazi zodiile nici macar nu mai sunt valabile. Teoretic suntem intr-o zodie cand Soarele rasare in constelatia respectiva, constelatiile zodiacale fiind cele de pe eliptica (drumul imaginar al Soarelui pe cer). Din cauza precesiei axei Pamantului (axa, desi isi pastreaza inclinatia, isi muta varful pe un cerc imaginar, astfel Polul Nord este indreptat, in timp, catre diferite stele, iar harta cerului in aceeasi perioada a anului se modifica usor in timp) rasaritul Soarelui este deviat cu o zodie in prezent. Nici macar nu suntem nascuti in zodiile in care credeam ca suntem.
https://www.space.com/4477-astrological-sign.html