Este prea materialista, as incerca sa ii conving pe oameni sa se concetreze la personalitatea lor si nu la bani
Lagăr de " resoftare " pentru cocalari, pitipoance & beizadele *( copii rasfatati)! 12ore munca zilnic! Urcați in Mercedes sau BeMeWeu sunt pericol public!
Eh, dacă am putea. Din păcate nu putem. Mi-ar plăcea să fie oamenii mai inteligenți, cu mai multă cultura generala de calitate, nu manipulabili și spălați pe creier cu o școală făcută în dorul lelii. Mi-ar placea sa fim mai toleranți, mai omenoși, mai curajoși. Cândva, am fost așa. Și să fim modești. Cum am mai spus, lumea de astăzi nu mai este așa.
Asa ne vrea statul roman. Prosti. mai mult de jumatate din tara este analfabeta functional si mai mult de jumatate din tara au votat PSD, AUR, CG... Spectrul asta politic nu are nevoie de oameni inteligenti. Pentru ca isi dau si ei seama la fel de bine, ca oamenii inteligenti nu ii aleg.
La fel a fost si in comunism. Toti oamenii intelectuali au fost dusi la canal si inchisi, iar idiotii pusi in functii inalte.
Asa este si acum, doar ca e mascata sub indiferenta si schilodire a sistemului educational.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Natalia445 întreabă: